Рубрики: Другі страви
30.01.2024 16:54

Хоч каструлю приготуйте – буде мало: легендарний салат з того, що є в холодильнику. На смак просто фантастік

Часом ми опиняємося перед ситуацією, коли маємо достатньо продуктів в холодильнику, але не маємо жодної гадки, що з них приготувати, і як нагодувати свою сім'ю.
Поділитися

Хоча вибір продуктів холодильнику може бути достатньо великим, буває доволі важко підібрати якесь нове меню та придумати щось незвичайне, щоб здивувати свою родину. Тим паче, що звичайний раціон часто дуже набридає, а тому дійсно хочеться спробувати щось абсолютно нове.

Ми пропонуємо до вашої уваги рецепти салату, який готується неймовірно швидко, просто, смакує неймовірно, і не вимагає особливого набору інгредієнтів. Усе, що вам необхідно, ви знайдете у себе вдома.

Окрім того поєднання кислого та солодкого складових стане доволі приємним додатком до, наприклад, хорошого гарніру чи м’яса. При цьому ви можете видозмінювати технологію, адже в праві додати свої інгредієнти. Наприклад, внести туди волоські горіхи, десертний сир, підсмажені гриби, тощо.

Усе залежить лише від вашої фантазії та бажання внести якісь корективи. Так само сміливо відмовляйтеся від майонезу та замінюйте його грецьким йогуртом чи сметаною.

Інгредієнти

  • філе куряче – 1 шт.;
  • огірки солоні – 1 шт.;
  • сир твердий – 100 гр.;
  • майонез – 3 ст. л.
  • сіль
  • перець мелений

Як приготувати смачний салат

Для початку необхідно відварити філе. Для цього, добре його вимити, позбавте плівки. Посоліть воду та додайте лавровий лист. Відваріюйте філе до готовності. Обов’язково знімайте пінку, а рідину не виливаєте, адже бульйон вам може знадобитися для інших процесів.

Салат з курятиною із трьох інгредієнтів

Саме філе я нарізала на невеликі кубики. Дрібно порізала і 2 солоні огірки. Солоні огірки можна спокійно замінювати маринованими, але у першому варіанті салат буде набагато кориснішим.

Як приготувати смачний сир з інгредієнтів, що знаходяться у кожному холодильнику

Невеликий шматочок сиру я потерла на великій тертці. Все це змішуємо та заправляємо майонезом. Незважаючи на наявність солоних огірків у салаті, необхідно додати щіпку солі (мені салат видався без неї прісним). Салат досить легкий у приготуванні та смачний.