|
08.02.2024 17:13

Коли набридли котлети, тоді роблю соковиті курячі рулетики: універсальна страва і на свято, і на вечерю

Автор: Юлія Ящук

Майже кожна господиня намагається балувати свою родину новими, цікавими та смачними стравами. Якщо на сніданок можна обійтися чимось легким, наприклад, яєчнею, оладками чи бутербродами, то на обід і на вечерю варто задуматися над ситною їжею.

Любителі м’ясних страв постійно перебувають в пошуку неймовірних рецептів. Навіть улюблені та всім відомі котлети набридають, тому часом хочеться зробити щось інше. Пропонуємо приготувати соковиті курячі рулетики. Не зволікайте й ознайомлюйтеся зі списком потрібних інгредієнтів вже зараз, а потім беріться за діло.

Соковиті курячі рулетики

Інгредієнти

  • Куряче філе – 600 г
  • Сулугуні – 100 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Сіль, спеції – до смаку
  • Панірувальні сухарі – до смаку

Приготування

Куряче філе промиваємо, потім нарізаємо як на відбивні. Відбиваємо з двох сторін.

В мисці поєднуємо сіль, хмелі-сунелі, чорний та червоний мелений перець, коріандр і тим’ян. Все добре перемішуємо. Спеції можна брати інші, залежно від ваших уподобань.

Натираємо спеціями кожну сторону відбивних і залишаємо маринуватися на 15-20 хвилин.

Сулугуні нарізаємо брусочками й завертаємо в кожен шматочок м’яса.

Рулетики обвалюємо в суміші з яєць, потім в панірувальних сухарях і обсмажуємо з двох сторін на розігрітій сковороді з олією.

Соковиті курячі рулетики

Далі викладаємо обсмажені рулетики у форму для запікання й відправляємо в духовку на 20 хвилин при 180-190 градусах. Така ситна і смачна страва підійде не тільки на повсякденність, а й на будь-яке свято. Гостям точно сподобається. Всім смачного!