Курячі рулетики з грибами та моцарелою: гості не зможуть відірватися від цієї смакоти ні на хвилинку

Найсмачніші рулетики, як у ресторані. Страва точно стане хітом на вашому як святковому столі, так і на обідньому. Підходить для будь-якого приводу та поєднується практично з будь-яким гарніром.

Рулетики з грибами та сиром – це страва, яка складається з тонко нарізаного філе, начиненого грибами та сиром, і запеченого в духовці або смаженого на сковороді. Історія цієї страви невідома, проте рулети є популярною та традиційною стравою у багатьох кухнях світу. Їх готують з різними начинками, включаючи м’ясо, овочі, сир та багато інших інгредієнтів.

Рулетики з грибами та сиром багаті різними корисними речовинами та вітамінами. М’ясо містить білок, залізо, цинк, вітаміни групи B та багато іншого. Гриби є джерелом вітамінів D та B12, а також незамінних амінокислот. Сир багатий кальцієм, білком та вітаміном D.

Вони добре поєднуються з різними видами гарнірів, такими як картопляне пюре, картопляні часточки або рис. Вони можуть бути сервіровані з різними соусами або заправками.

Рулетики найкраще подаються щойно приготованими, коли вони ще гарячі та соковиті. Вони можуть бути оздоблені свіжою зеленню або соусом для додаткового смаку. Обов’язково спробуйте приготувати цю смачну страву і швидше забирайте собі рецепт, щоб не втратити.

Інгредієнти

  • Філе – 1 кг
  • Гриби – 180 г
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт
  • Вершки 20% – 150 мл
  • Сир голландський – 100 г
  • Молотий чорний перець – 1 ч. л
  • Сіль – за смаком

Як приготувати смачні рулетики

Цибулю необхідно очистити, нарізати на половинки. Сир натерти на дрібній тертушці. Кожну скибочку мʼяса необхідно добре відбити з двох боків. Посипати сіллю та чорним меленим перцем з двох сторін. Відбивати краще через харчову плівку молоточком.

Як приготувати смачні рулетики

Цибулю необхідно нарізати дрібними кубиками. Лайфхак: щоб нарізати цибулю зручним способом і вона не випадала у вас з рук, достатньо при надрізах поперек не дорізати до кінця. Таким чином цибуля не розпадатиметься і у вас все вийде без особливих зусиль.

На сковороду наливаємо олію, викладаємо цибулю і обсмажуємо 2 хвилини до напівпрозорості. Гриби можна використовувати як консервовані, і свіжі. Кожен гриб необхідно нарізати на часточки і відправити в сковороду за цибулею. Обсмажуємо ще 8 хвилин до готовності.

На відбите м’ясо з краю викладаємо начинку з грибів та цибулі (достатньо 1.5 ст.л.), натертий сир та загортаємо в рулетик. Притискайте м’ясо щільно, щоб рулетик у процесі обсмажування не розпався та начинка не випала з нього. Рулетик фіксуємо зубочистками і так проробляємо з кожною скибочкою м’яса.

Деко змащуємо рослинним маслом і викладаємо на нього рулетики. Ставимо в наперед розігріту духовку до 180 градусів запікатися на 15-20 хвилин. Після закінчення часу заливаємо рулетики вершками і відправляємо доготовлятися ще на 7-10 хвилин.

Рецепт неймовірних рулетиків

Рулетики готові! Подаємо до столу з картопляним пюре, гречаною або рисовою кашею, булгуром та іншими улюбленими гарнірами на ваш смак. Відмінно поєднується з соліннями та нарізкою зі свіжих овочів.

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.