|
23.02.2024 18:07

Просто додай ці 2 інгредієнти: крабовий салат заграє новими смаками. Готуйся дивувати своїх гостей

Автор: Юлія Ящук

Розповідаємо, які інгредієнти додати до крабових паличок, щоб отримати смакоту, яка обов’язково сподобається всій вашій родині та гостям. Зазвичай ця проста страва містить крабові палички чи крабове м’ясо, овочі, що можуть бути свіжими або консервованими. Також за бажанням додають зелень та інші продукти.

Ділимося доступним рецептом салату з крабовими паличками, який стане під силу кожному. Необхідно просто нарізати всі інгредієнти, з’єднати між собою, заправити й смакота готова. Здебільшого для заправки використовують майонез та йогурт, додаючи ще спеції й приправи.

Крабовий салат

Для цієї страви знадобляться крабові палички, огірки, яйця, кукурудза та майонез. Також кулінари радять додати сухарики й цибулю, якщо ви хочете спробувати новий цікавий смак. Орієнтуйтеся на свої вподобання.

Інгредієнти

  • Крабові палички – 250 г
  • Огірки – 2 шт.
  • Яйця – 3 шт.
  • Кукурудза – 1/2 банки
  • Сіль, перець – до смаку

Приготування

Для початку нарізаємо крабові палички зручними для вас шматочками. Найпопулярніший спосіб – перетворити їх на кубики. Далі миємо огірки й теж нарізаємо на шматочки. Додаємо до крабових паличок.

Нарізаємо яйця, які попередньо відварили у підсоленій воді протягом 15 хвилин. Шматочки відправляємо до інших інгредієнтів.

Крабовий салат

Наприкінці додаємо кукурудзу, до свого смаку солимо, перчимо і заправляємо майонезом. Все добре перемішуємо. За бажанням ви можете додати сухарики зі смаком сметани та зелені. Всім смачного!