|
15.03.2024 17:01

Намазка “Пікнік на дачі” одразу нагадає про літо: аромат справжнього шашлику — готуємо її вже тиждень

Намазка на хліб – простий варіант, щоб урізноманітнити сніданок. Набагато смачніше, ніж покласти на хліб просто ковбасу чи сир. Її насичений смак і аромат нагадають про літ і дачні пікніки, вона має насичений смак і аромат копченого м’яса і цибулі, як шашлик на багатті.

Така закуска не тільки добре підходить на сніданок чи перекус на кожен день, але і навіть щоб подавати на свято, чи, наприклад, на дачі для шашликів.

Технологія приготування дуже проста, і ви зможете вкластися усього у декілька хвилин. Тим паче, що інгредієнти дуже доступні та бюджетні, і також не встануть серйозно обтяжувати бюджет. Якщо хочеться доповнити на маску чимось пікантним, можна внести спеції, різні види сирів, а також додати горішків. Однак, їх обов’язково необхідно обсмажити перед подачею, а також уникати їх об’єднання з кисломолочним сиром, так як виникне не бажана гіркота.

Інгредієнти

  • Цибуля — 1 штука
  • Олія — 3 столових ложки
  • Бекон сирокопчений — 100 г
  • Плавлений сир — 1 штука

Як приготувати смачну закуску

Необхідно взяти велику цибулину, нарізати, відправити смажитися на сковороду з олією. Туди ж висипати 100 г нарізаного дрібно сирокопченого бекону.

Рецепт приготування смачної намазки на свято та кожен день

Коли бекон з цибулею стануть золотистими, жир, що виділився залишити на сковороді, а масу змішати з 4 столовими ложками м’якого плавленого сиру.

Рецепт смачної намазки

Намазку Пікнік на дачі, що вийшла, подавати зі свіжим хлібом. Це неймовірно смачно, їсти можна хоч щодня.

Перед подачею обов’язково поставте закуску охолоджуватися хоча б на декілька годин, щоб вона набула необхідної консистенції, а також була смачнішою на хлібі. Таку закуску також можна використовувати для приготування різноманітних сендвічів чи навіть гамбургерів. Адже вона прекрасно поєднується з м’ясом, грибами та ковбасою.

Смачного!