|
18.03.2024 10:00

Захочете приготувати ще й ще: смачний та дуже ніжний курячий рулетик з мінімумом інгредієнтів та часу

Доволі часто ми потрапляємо в ситуацію, коли вже не хочеться купувати магазину ковбасу, але розуміння, що в холодильнику має щось бути, аби домашні могли перекусити переважує, в результаті чого ми постійно здаємося перед принципами і все ж таки купляємо даний продукт.

Не варто і казати, чому від нього постійно намагаються відмовитися. Адже окрім великої кількості консервантів в ковбасі, в неї доволі незрозумілий склад. Ми не знаємо, які частини м’яса використовувалися для її приготування, в яких умовах вона робилася, тощо. А діти так люблять даний компонент, і просто обожнюють робити разом з ним бутерброди, підсмажують його на сковорідці, і роблять інші щоденні харчові ритуали, в яких присутня саме ковбаса.

У нашому рецепті ми пропонуємо вам ознайомитися з технологію приготування неймовірного курячого рулетику, після якого вони захочете куштувати ковбасу, і який замінить вам повністю даний інгредієнт.

Інгредієнти

  • 5 курячих стегон
  • сіль, чорний перець
  • 0,5 ч л сушеного часнику
  • 1,5-2 ст л гірчиці
  • 6 платівок шинки

Як приготувати смачний курячий рулетик

Для початку необхідно очистити курячі стегенця, і дістати м’ясну частину. Після цього додаємо до м’яса усі спеції, і добре перемішуємо.

Рецепт приготування рулетиків

Для початку на рукав для запікання викладаємо шкірку, а потім зверху викладаємо м’ясо.

Далі викладаємо шинку, і все це загортаємо у рулет. Зверху загортаємо рукав, і закріплюємо, або зав’язуємо краї.

Розігріваємо духовку, і перекладаємо рукав з нашим майбутнім рулетом на протвень. Випікаємо приблизно півтори години при температурі 200.

Рецепт приготування рулетиків

Для того, щоб рулет був ідеальний за формою, його можна сформувати за допомогою фольги, об горнувши його у 2 шари, і зробивши щільну форму. Після того як рулет охолоне, розгорнути його та подати на стіл.