|
02.12.2023 12:33

Ще одна альтернатива Олівʼє: готуємо на святковий стіл салат з крабовими паличками – швидко і дуже смачно

Автор: Юлія Ящук

Широко популяризований салат Олів’є є дуже знаменитим, оскільки рецепт приготування зрозумілий, швидкий, і він справді смачний. Утім, варто додавати до свого святкового столу щось нове, а не зациклюватися тільки на старому.

Ба більше, всім улюблену закуску можна зробити дещо простішою, з меншою кількістю продуктів, і без втрати улюбленого смаку. Ми підготували для вас зрозумілий рецепт салату з крабовими паличками, що дозволить поставити його на стіл вже за декілька хвилин. Розписали список потрібних інгредієнтів на дві, три порції, але ви можете зробити на більшу кількість.

Салат з крабовими паличками

Інгредієнти

  • Крабові палички – 100 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Консервована кукурудза – 140 г
  • Морква по-корейськи
  • Майонез або сметана

Приготування

Для початку оберіть глибоку посудину, в якій міститимуться всі складові салату. Далі на невеликі кубики нарізаємо крабові палички. Потім відварюємо яйця, очищаємо їх від шкарлупи й так само нарізаємо кубиками.

Нарізані яйця трішки підсоліть. До крабових паличок та яєць відправляємо моркву по-корейськи. По об’єму кладемо рівно стільки, скільки у вас яєць та крабових паличок.

Салат з крабовими паличками

Залишилися останні штрихи в приготуванні. Додаємо баночку консервованої кукурудзи, в нашому випадку її вага складає 140 г. Заправляємо салат на ваш смак. Більшість звикли використовувати саме майонез, але і сметана неабияк смакуватиме. Всім смачного!