Рубрики: Мода та краса
11.10.2024 18:39

Що лежить у старій косметичці Тіни Кароль: співачка показала, що завжди використовує

Огляд косметики Тіні Кароль, яку вона взяла з собою в тур Україною та використовує як для сценічного, так і для повсякденного макіяжу. Все найнеобхідніше у великому б'юті-боксі.
Поділитися

Останнім часом співачка Тіна Кароль намагається якнайбільше спілкуватися зі своїми шанувальниками. З цією метою вона навіть завела ТГ-канал, у якому регулярно виходить у прямі ефіри та розповідає про все, що відбувається у її житті. Так, кілька тижнів тому співачка вирушила у великий тур містами України. Щодня вона виходить на зв’язок та розповідає, як пройшов черговий концерт. Зазвичай, вона показує кадри з виступу, а також пише слова подяки глядачам, які побували на її концертах.

Тіна Кароль

А напередодні артистка записала ролик із гримерної кімнати, де зробила огляд своєї косметички. Відео з’явилося на сторінці фан-акаунта Кароль. У кадрі артистка сиділа перед дзеркалом і, зважаючи на все, готувалася до виходу на сцену. Попереду стояла велика валіза, повністю заповнена декоративною косметикою. Крім набору олівців для губ, брів і повік, щипчиків для завивки вій, засобів для зняття макіяжу, в старенькому б’юті-кейсі Тіни можна побачити консилер, розсипчасту пудру, яка надає її шкірі матового ефекту, велика кількість різних помад, серед яких артистка виділила з ніжним рожевим блиском.

У коментарі Тіна розповіла про свою улюблену водостійку туш, яка легко змивається з вій, показала тон, який використовує для сцени і в повсякденному житті. Є кілька коректорів, за допомогою яких актриса локально приховує недоліки шкіри. У кадр також потрапив великий набір різних пензлів. Зазначимо, що у косметичці Кароль було ще багато різних б’юті-продуктів. Ймовірно, Тіна показала лише те, чим користується найчастіше.

Нагадаємо, що нещодавно артистка вперше показала свою спальню та туалетний столик, на якому було багато всього цікавого, у тому числі косметики.

Що стоїть на туалетному столику Тіни Кароль