Янгол подарував їй найяскравішу зірку: як Тетяна Ліберман стала Тіною Кароль – біографія та невідомі факти

Як Тетяна Ліберман стала Тіною Кароль? Біографія зірки містить багато невідомих фактів, які краще пояснюють її шлях та негаразди, з якими вона зіштовхнулася.

Тіна Кароль досягла того рівня популярності, коли складається враження, ніби публіка знає про неї абсолютно все. Але воно хибне. Зокрема, біографія артистки містить ще багато секретів та вельми цікавих подробиць, про які розповідала можливо колись давно, і які забулися впродовж 20-річної кар’єри.

Скандал через псевдонім

Після смерті Євгена Огіра Тіна Кароль поховала ще одного чоловіка з сім'ї
 Тіна Кароль розповіла невідомі факти зі своєї біографії

Вже всі прекрасно знають, яке справжнє ім’я у Тіни Кароль — Тетяна Ліберман. Але мало хто знає, звідки взявся її псевдонім. Зокрема, зірку звинувачували у тому, що вона копіює Ані Лорак, використавши її сценічне ім’я задом наперед.

Тіна Кароль дала на цей рахунок офіційний коментар і пояснила: псевдонім їй підбирали усією командою перед чорноморськими іграми, а тому звинувачення недоречні, адже над цим працювала велика кількість людей.

Народилася не в Україні

Користувачі встановили, скільки коштує костюм Тіни Кароль для йоги
 Тіна Кароль розповіла невідомі факти зі своєї біографії

Тіна Кароль народилася в Магадані, де сім’я жила через роботу батька артистки. Але вельми швидко вони повернулися на батьківщину. Співачка вважає себе українкою, і говорить, що за національністю вона також має українське коріння.

Батько не був на жодному сольному концерті

Це питання викликає у артистки сльози, і говорити про це без них вона просто не може. Декілька разів у своєму житті співачка зізнавалася, що її батько навідріз відмовляється відвідати її концерт, і навіть коли мав її забирати, не зайшов до зали, щоб послухати дочку, а чекав на неї в машині. Це розбило зірці серце.

Самотня офіційно, не самотня по факту

Тіна Кароль часто говорила про те, що після смерті свого чоловіка Євгена закрила своє серце для інших чоловіків. Однак, пізніше відкоригували свою заяву, підкресливши, що це не означає, нібито в її житті відсутні романи та інтрижки.

Мовляв, а для цього простір в її житті є, але серце та душу вона все ж таки залишила для свого єдиного кохання.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.