|
16.01.2021 14:59

Подружка Потапа Надя Дорофеєва розчарувалися у відпочинку: весь настрій зіпсувала дрібниця

Українська артистка Надя Дорофеєва, яка незадовго до Нового року успішно розпочала сольну кар’єру вирішила порадувати себе заслуженим відпочинком на Балі.

Туди вона відправилася з чоловіком Володимиром Дантесом та друзями. Протягом всього відпочинку зіркове подружжя невпинно ділилося з прихильниками яскравими знімками з острова.

найбільше прихильникам парои сподобалися фото на водоспаді. Тоді вони просто засипали надю Дорофеєву і Володимира Дантеса запитаннями, жартами і просто повідомленнями з компліментами.

Проте, незважаючи на насичений відпочинок, емоції та велику кількість місць. де зірка встигла побувати, вона зізналася, що отримала від відпочинку неймовірне задоволення.

Проте відпустка, як і все хороше і погане, колись закінчується. Тож в останній день Наді Дорофеєвій, її чоловікові та друзям дуже не пощастило з погодою.

Як розповів у відео-сторіз Володимир Дантес, їхній останній день розпочався з дощу, який ніяк не хотів закінчуватися. Своїми емоціями від такого погодного сюрпризу поділилася і співачка Надя Дорофеєва.

Надя Дорофеєва шкодує про закінчення відпустки

Крім того, на острові дуже похолодало, тож зірки, замість гуляти і насолоджуватися останніми теплими моментами, спостерігали за дощем з бунгало.

Особливо засмутилася через це Надя Дорофеєва, адже зірка сподівалася добре відпочити перед тим, як повертатися до роботи над новими проектами.

Останній день зіпсовано

Ще одним неприємним сюрпризом для пари стало і те, що аби вилетіти з балі теж потрібно здавати ПЦР-тест. Як зазначив у розповіді співак, балійці роблять його особливо болюче.