Підопічна Потапа Надя Дорофеєва показала, як вибачилася перед коханим після зізнань іншому

Інстаграм Наді Дорофеєвої поповнили романтичні кадри.

Українська співачка Надя Дорофеєва, яка нещодавно розпочала сольну кар’єру, поділилася новими знімками з відпочинку на казковому острові.

Нещодавно у мережу потрапили кадри, під якими дівчина зізнавалася у тому, що майже закохалася у острів Балі.

Але тепер, схоже, вирішила реабілітуватися перед коханим чоловіком Володимиром Дантесом і показала йому неймовірний водоспад. Судячи зі знімків. чоловік зірки естради залишився задоволений сюрпризом, який влаштувала йому дружина.

У дописі під знімком дівчина написала просто: “Це Вова, я і водоспад Kanto Lampo”. Чоловік співачки вирішив підколоти дружину, зауваживши, що він теж був у цьому місці. А от прихильники артистки звернули увагу на те, що Володимир Дантес, на відміну від дружини, відповідає на їхні коментарі.

Прихильники вирішили пожартувати з пари і залишили багато кумедних коментарів. Вони оцінили нові кадри пари і зазначили, що знімки дуже і дуже гарні.

Схожі світлини з’явилися і на Інстаграм-сторінці Володимира Дантеса. Артист зауважив, що зараз ця краса повністю відкрита для людей, оскільки раніше замість водоспаду туристи найчастіше бачили голови інших відвідувачів.

Завдяки карантину артисти змогли побачити водоспад зовсім близько і відчути на собі прохолодну водичку. Крім того, відсутність туристів дала можливість влаштувати справжню фотосесію і поділитися частинкою краси з прихильниками.

Дехто з підписників Володимира Дантеса пожартував, зауваживши, що Надя Дорофеєва ділиться спільними з чоловіком світлинами, а от сам артист викладає фото себе коханого.

У цьому співак, до речі не побачив нічого поганого. Особливо, якщо є що показати.

Схожі статті