Рубрики: Шоу-бізнес
21.10.2024 17:31

Це могли бути квіти від коханого: чому 38-річна Огнєвіч досі незаміжня – повна версія співачки

Злата Огнєвіч неодноразово намагалася побудувати стосунки, проте всі її спроби закінчувалися повним крахом. Чому досі незаміжня, хоча так давно цього хоче?
Поділитися

Українська співачка Злата Огнєвіч неодноразово зізнавалася, що хоче створити сім’ю. Три роки тому знаменитість навіть прийшла на шоу “Холостячка”, аби знайти супутника життя. Тоді за її серце виборювали 16 чоловіків, які пройшли дуже суворий кастинг СТБ. У фіналі проєкту залишилося троє найдостойніших – психолог Роман Свічкоренко, колишній спортсмен та власник бізнесу Дмитро Шевченко та підприємець Андрій Задворний. У кожного був за плечима перший шлюб, у двох у минулих сім’ях залишилися діти. Зваживши всі “за” та “проти” Огневич прийняла обручку від Андрія Задворного.

Злата Огнєвіч розповіла, чому від неї пішов Андрій Задворний та ще кілька чоловіків

Однак, якого ж було здивування глядачів, коли на фінальному пост-шоу Злата зізналася, що коханий її покинув. Вже пізніше в інтерв’ю Олексію Суханову Огневич зізнається, що Задворний був зовсім не готовий до серйозних стосунків і щойно вимкнулися камери і почалося реальне життя, раптом зрозумів, що не кохає співачку і тут же про це заявив.  Пізніше стане відомо, що переможець “Холостячки-2” зустрічається із 19-річною моделлю.

Оператори Олексія Суханова підкреслили зморшки і додали віку Златі Огнєвіч

Щодо Злати Огнєвіч, то вона досі не втрачає надії, що зустріне того самого єдиного чоловіка, який бачитиме в ній не лише популярну артистку, а й чуттєву, глибоку, ніжну та люблячу жінку. А поки що її серце вільне. Про це артистка розповіла у нещодавньому “сторизі”, коли оприлюднила відео з величезним букетом троянд.

Злата Огнєвіч нарешті зізналася, чому досі незаміжня

“Це могли бути квіти від коханого, але я просто сходила на інтерв’ю, де мені подарували цей красивий букет”,- сказала Злата на камеру.

Зазначимо, що Златі Огнєвіч завжди приписують романи. Нещодавно її запідозрили у любовному зв’язку з одруженим виконавцем Максимом Бородіним. Після виходу їхньої спільної пісні шанувальники припустили, що музикантів пов’язує щось більше, ніж творчість. Однак Злата все спростувала.

Співачка Злата Огнєвіч вийшла у світ зі своїм новим другом