|
01.03.2021 11:44

Невістки Марченко, Білик та інші: дівчата, які стали знаменитими через те, що вийшли заміж за синів зірок

Невістка Надії Бабкіної

Родина Бабкіних.

Народна артистка Надія Бабкіна не полюбила свою невістку з першого погляду. Про це виконавиця відверто розповіла Лєрі Кудрявцевій. Бабкіна мріяла бачити поруч зі спадкоємцем кращу партію. Яке ж було її здивування, коли під Новий рік син привіз до дому матері на лімузині дівчину, яка була візуально схожа на “даму легкої поведінки”.

Таня досить швидко освоїлася в чужому будинку. Вона сміливою ходою пройшла на кухню, дістала там посуд, почала викладати на тарілки всяку смакоту. Виявивши, що в раковині  пара тарілок, без зайвих слів дівчина їх помила. Після цього Бабкіна зізналася – ця знайома стане їй ближче. Співачка наголосила – тоді вона зрозуміла, що Таня дійсно господарська і душевна. Якби це були “показові виступи”, то Надія, як мати, не взяла б їх до уваги.

“Невістка” Ірини Білик

Українська співачка Ірина Білик вперше відверто розповіла про дівчину свого старшого сина Гліба у 2020 році. У бесіді з журналістами телеканалу “Україна” знаменита виконавиця зізналася, чи схвалює вибір сина і чи змогла б ужитися з ними.

“Аліса така добра і гарна дівчинка. Вона мені як дочка, – зізналася Білик. – Я б могла з нею ужитися. Але вони не хочуть. Гліб і Аліса такі волелюбні діти! Їм подобається зовсім інше життя, ніж те, до чого ми звикли”, – коментує Ірина.

Син Білик з Алісою.

“Я завжди мріяла про таку дружину для свого сина. Щоб у неї було волосся такого кольору, щоб у неї була така мушка, і щоб її звали Аліса. Мова про весілля немає, це дуже сучасні молоді люди, і вони сам вирішать, що вони хочуть в цьому житті “, – зазначила співачка.

Невістка Марченко

Невістка Оксани Марченко.

Богдан Марченко одружився з Катериною 10 жовтня. Він – син Оксани Марченко від її першого шлюбу з бізнесменом Юрієм Коржем, носить прізвище матері. Весілля було гучним. Дівчина займається моделінгом, блогерством та фотографією.