“Танці з зірками” розкривають таємні сторони учасників: внутрішній вогонь Санти Дімопулос ледь не спалив паркет

Останній ефір проекту "Танців з зірками" став справжнім випробуванням учасників на універсальність.

Одна з найсильніших учасниць шоу Санта Дімопулос розповіла про нові відчуття, які вона отримала на ефірі. Вона відкрила для себе нову себе. На останньому ефірі вона відкрила для себе нові відтінки вальсу та звучання румби.

Метою суддів на цьому ефірі стало розкрити внутрішній світ учасниці, оскільки, на їхню думку, всі попередні ефіри вона була якоюсь холодною.
Схоже, суддям, хореографам та Санті це вдалося. Після виступу всі помітили, що учасниця по-справжньому кайфонула від самого танцю і перебування на паркеті. А також зуміла запалити іншу себе і паркет разом з партнерами Максом Леоновим та Павлом Вишняковим.

Дівчина зауважила, що для неї починається морально найважчий тиждень на танцювальному проекті. Попереду у пари півфінал і головна боротьба за кубок.

Санта Дімопулос відкрила для себе нові грані танцю, які їй дуже подобаються. Вона готова дивувати суддів та глядачів кожного тижня. І, треба відмітити, у неї це дуже добре виходить.

Прихильникик пари відчули нові емоції разом з улюбленими учасниками. Вони відмітили, що Санта змінюється на очах, не втрачаючи при цьому професійні навички.

Дехто відверто здивувався, що Павло Вишняков назвав санту холодною. На їхню думку вона справжній вогонь, але стримує себе. Вони зауважили, що від танців екс-віагри у них по тілу побігли мурашки. А дехто зауважив, що не дивитиметься проект, якщо Санта Дімопулос не отримає кубок.

Як би там не було, але глядачі розгледіли справжню пристрасну натуру Санти дімопулос раніше, ніж це вдалося зробити суддям проекту.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.