Рубрики: Шоу-бізнес
10.04.2021 14:39

Оля Полякова, після того як привселюдно образила Тіну Кароль, не соромлячись заявила, що поп-діва її дратує

Оля Полякова не перестає вражати публіку своїми витівками.
Поділитися

Оля Полякова вже неодноразово встигала втрапити у зіркові скандали. Суперблондинка за слівце у кишеню не полізе і знає собі ціну. За словами самої Олі, вона просто така, яка вона є — прямолінійна та не брехлива. Співачка зізнавалася, що це є проблемою для неї, але виправляти цю рису характеру вона не збирається, так як це є частиною її особистості та індивідуальності.

Олю Полякову дратує Тіна Кароль

В соціальній мережі Тік Ток з’явився новий відеоролик, в якому Оля Полякова зізналася, що поп-діва її дратує. У виразному фрагменті учасниця “Жіночого кварталу” Валерія Товстолес поцікавилася в Олі Полякової, хто з українських виконавиць її дратує. Жінка попросила назвати імена лише трьох знаменитостей та підбадьорювала зірку не соромитися та розповісти все як є. Суперблондинка недовго думаючи видала усе як на духу.

Виявляється Олю дратують Тіна Кароль, Ані Лорак та Світлана Лобода. Якщо у випадку з Ані Лорак та Світланою Лободою ми ніколи не дізнаємося в чому справа, то з Тіною Кароль усе більш менш зрозуміло.

Оля Полякова

Нагадуємо, що два місяці тому на українському телебаченні розгорівся небувалий скандал між Поляковою та Тіною Кароль. Справа в тому, що Суперблондинка назвала поп-діву “відомою плакальницею на похоронах”. Це обурило не тільки співачку, але й її фанатів і навіть фанатів Полякової. Оля попросила пробачення, але вже ввечері того ж дня почала жартувати та глузувати на цю тему. Жінки намагалися помиритися, але Тіна чесно розповіла Катерині Осадчій, що конфлікт не вичерпаний і вони не вітаються з Олею.