Рубрики: Шоу-бізнес
15.04.2021 11:53

Скільки витратив Євген Огір на будинок для Тіни Кароль: свого часу маєток поп-діви коштував шалених грошей

Кохання Євгена Огіра та Тіни Кароль - це унікальна історія в українському шоу-бізнесі. Подивіться, як віддячив продюсер своїй жінці за народженого сина.
Поділитися

Стосунки Тіни Кароль та Євгена Огіра зразок взаєморозуміння та поваги. Ця пара доводила, що сама вони – головне один до одного. Навіть після кончини Євгена, Тіна не вийшла заміж та не закрутила роман. Вона досі береже у серці любов до чоловіка.

Тіна Кароль та Євген Огір. Фото взято на просторах мережі. 

Для своєї родини Євген дуже багато працював, аби його Тіна та новонароджений Веніамін ні в чому не відчували потреби. Для них він побудував величезний маєток під Києвом. Редакції “Сенсації” вдалося знайти фото з часів будівництва дому для Тіни Кароль.

Зараз – це доглянутий маєток у британському стилі. Є підземний паркінг та свій зимовий сад.

Будинок Тіни Кароль. Фото взято на просторах мережі.

Втім, у 2007 році, коли там працювала бригада будівельників, все було інакше.

Будинок Тіни Кароль у 2007 році. Фото взято на просторах мережі.

У маєтку співачки 3 поверхи, є власний підземний паркінг. Крім цього, на території існує окремий будиночок, де живуть охоронці.

Звели будинок у передмісті столиці. Називається селище Зазим’є. Тіна проживає там і зараз, лише на канікули до неї перебирається її син з Лондону.

Тіна Кароль з сином. Фото взято на просторах мережі. 

Тоді, у період 2007-2008 років сотка землі тут коштувала 3000 доларів США, триповерховий маєток Тіни Кароль має щонайменше 40 соток. Ось така велика територія у співачки.

Будинок Тіни Кароль. Фото взято на просторах мережі.