Рубрики: Шоу-бізнес
17.05.2021 13:31

Вагітна дружина Віктора Павліка, яка має невдовзі народити, покинула Київ і скаржиться: “Нестерпно, чесно”

Вагітна Катя має через декілька неділь народжувати. Втім, це не заважає їй подорожувати.
Поділитися

Не дивлячись на той факт, що молодій дружині Віктора Павліка скоро народжувати, зіркове подружжя з легкістю відправилося у чергову подорож до Одеси. Зараз місто потонуло у сонячному промінні та радує жителів теплою погодою. Тому не дивно, що вагітна Катя захотіла насолодитися поїздкою до Одеси.

Ложка дьогтю у бочці меду

Втім, відпочинок виявився не таким добрим, як розраховували Віктор Франкович та Катя. Одесити активно підбігають до Народного артиста України та просять сфотографуватися з ним, чим дуже розлютили вагітну дівчину. Катя розповідає, що гуляти Одесою була погана ідея тому, що їм просто не дають проходу і постійно на них витріщаються. Молода жінка зазначила, що це просто нестерпно.

Кадри з відеороликів, які опублікувала Катя.

Також блогерка розповіла, що вже не може долати великі відстані і в неї дуже болить спина. Ця інформація не була неочікуваною, адже зіркова дружина ось-ось народить малюка.

А от Віктор Франкович здивував публіку, коли сидячи в кафе звернувся до молодої дружини за допомогою нецензурної лексики. Катя як ні в чому не бувало цей відеоролик опублікувала.

Нагадуємо, що Катя Репяхова є четвертою за рахунком дружиною відомого ловеласа Віктора Павліка. Зіркова пара одружилася рік тому після двох років роману. Дівчина увесь цей час носила статус коханки артиста і ділила його з його дружиною Ларисою Созаєвою. Співак пояснював, що не покидає дружину через те, що його син бореться з онкозахворюванням. Після того, як Павло вирішив піти з життя, його батько одразу ж закінчив шлюб та пішов до коханки.