Рубрики: Шоу-бізнес
20.05.2021 22:08

Другий чоловік Софії Ротару: правда чи вигадка? Біографія, фото та цікаві факти про невідомого обранця зірки

За офіційною версією у Софії Ротару за все життя був лише один чоловік, якого вона поховала 20 років тому. Але мережею блукають і не офіційні дані…
Поділитися

За офіційною версією знаменита українська співачка та Примадонна Софія Ротару побувала у шлюбі лише раз. Її обранцем був музикант Анатолій Євдокименко, від якого артистка народила сина свого первістка Руслана. Втім, велике кохання співачки було заплямовано коментарем знайомого артистки, який запевнив журналістів, що в Софії Михайлівни було два чоловіка.

Хто ж другий?

Софія Ротару та Володимир Івасюк.

Чутки про те, що у Софії Ротару було два чоловіка у широку аудиторію пустив В’ячеслав Спесівцев. Свого часу керівник театру розповів журналістам  “Собесідника” вражаючі деталі прихованого життя зірки.

В’ячеслав запевняє, що першим чоловіком співачки був  Володимир Івасюк, автор “Червоної рути”. Мовляв, вона навіть народила від нього доньку.

Володимир Івасюк

Відомо, що молодий автор не дожив до старості, а помер у віці 30 років. Трагічну історію доповнюють деталі: у чоловіка були переламані кістки та спотворене обличчя, але міліція прописала йому самогубство.  Повідомляється, що артистка навіть не прийшла на похорони автора, чим спричинило скандал.
За словами Спесівцева, лише потім Ротару познайомилася з Анатолієм Євдокименко.

Також він стверджує, що під час зйомок фільму “Душа” у Софії Михайлівни викрали доньку, але потім повернули. Сама ж Софія Ротару підтверджує, що у неї викрадали дитину, але, запевняє, що це був син.

Однак, ця версія ніколи не отримала офіційного підтвердження. Хоча у мережі доволі багато архівних світлин Софії Михайлівни з Володимиром Івасюком, в яких можна побачити й романтичний підтекст. Цілком можливо, що колись між молодими людьми дійсно були почуття.