Рубрики: Шоу-бізнес
04.08.2021 11:28

Колишня Віктора Павліка обібрала його до нитки: співак не купляє власне житло, бо на нього збирає Репяхова

Катя Репяхова відповіла на питання підписниці, чому вони з Віктором Павліком орендують житло.
Поділитися

Близько півтора року тому Віктор Павлік оскандаливмя на всю Україну через те, що зраджував дружині і пішов від жінки, яка щойно втратила дитину, до молодої дівчини. Публіка сприйняла новину гостро і всіляко засуджувала і співака, і його концертного директора, яка віднедавна є його дружиною.

Гроші, майно та володіння Віктора Павліка

Катя Репяхова, Віктор Павлік і Лариса Созаєва

Віктор Франкович не ділився з пресою деталями розподілу майна з його третьою дружиною Ларисою Созаєвою. Варто відмітити, що лікування його сина Павла від саркоми не було дешевим, а чоловік був змушений утримувати не тільки третю обраницю, а й інших членів своєї великої родини.

Тим не менш, Віктор Франкович лише скаржився на те, що в нього недостатньо доходів. А нещодавно з’ясувалося, що пара не просто недостатньо заробляє, в них немає навіть власного житла. Катя Репяхова відповіла на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram на запитання стосовно їхньої квартири і справді вразила публіку.

Скріншоти сторінки Каті Репяхової.

Виявляється зірки накопичують на житло в Києві вдвох. Це при тому, що Віктор Франкович у шоу-бізнесі більше 20 років. Варто відмітити, що його обраницею не тільки працює на ньому, але й заробляє на рекламі та блогу.

Можна здогадатися, що його колишня квартира та інші надбання залишилися екс-дружині. Не менш цікаво, на які гроші був придбаний елітний автомобіль для вагітної на той час Каті, який був піднесений у якості подарунку. Цілком можливо, що пара вдалася до кредиту або лізингу.

Таким чином чутки про те, що Катя обрала Віктора Франковича через гроші виявилися неправдою. Сподіваємося, що знаменитості швидко вирішать питання та зможуть надати своєму сину більш забезпечене майбутнє.