|
27.08.2021 13:00

Зовсім не Олена Мозгова: Пономарьов вперше показав красуню, від якої не може відірватись навіть на репетицію

На рахунку Олександра Пономарьова два невдалих шлюби і двоє дітей. Десять років виконавець прожив разом з продюсеркою Оленою Мозговою, дочкою народного артиста Миколи Мозгового. Герой статті не приховує, що для нього це не було коханням з першого погляду, а як на майбутню дружину він став дивитися на обраницю вже після народження дитини – дівчинки Євгенії.

Незважаючи на це, до РАГСу пара так і не дійшла. Врешті-решт вони розійшлися, причому у кожного різне бачення причини розставання – Олександр звинувачує Олену в подружніх зрадах, а вона скаржилася на зайві ревнощі  та постійне невдоволення її зовнішністю з боку обранця.

Олена Мозгова та Олександр Пономарьов

Другою дружиною Пономарьова, на цей раз вже офіційною, стала Вікторія Мартинюк, яка молодша за співака на 13 років. Закохані одружилися у 2006-му і незабаром у них народився син Саша. Через 5 років подружжя вирішило розлучитися, хоча для усіх вони здавалися зразковою парою. Втім, за красивою картинкою стояли далеко не ідеальні стосунки – за словами Вікторії, чоловік неодноразово їй зраджував.

Олександр Пономарьов і Вікторія Мартинюк

Пару років тому в інтерв’ю для програми “Світське життя” Олександр зізнався, що готовий одружитися втретє, якщо зустріне свою людину. На даний момент відомо, що живе артист не сам, а з вірною подругою з незвичайним ім’ям Ши.

Так, у себе в Інстаграмі Пономарьов опублікував спільне фото зі справжньою красунею, то того ж білявою – собачкою породи ши-тцу. Позують вони на дивані:

“Сьогодні перша репетиція на студії нової пісні – дуету! А поки ранок, прохолодно, і ми з Ши не дуже хочемо кудись йти”, – написав співак.

Коментатори обсипали “парочку” компліментами та зазначили, що господар і собака одне на одного схожі.