Олександр Пономарьов після сварки з колишньою дружиною Мозговою забрав свого єдиного сина у монастир

Олександр Пономарьов відвіз сина Олександра до монахів Батумі.

Останнім часом Олександр Пономарьов все більше і більше присвячує свій вільний час саме дітям. У артиста підростає двоє прекрасних спадкоємців: донька Євгенія від шлюбу з Мозговою та Олександр-молодший від шлюбу з Вікторією Мартинюк. Судячи з усього, з Сашком артист спілкується краще за все і тому активно хизується своїм батьківством.

Сина у монастир

Нещодавно Олександр Пономарьов опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на якій постав поруч з сином Сашком та грузинськими монахами. Світлина була зроблена біля монастиря Святої Трійці в Батумі. Співак привітав шанувальників зі святом Різдва Іоана Хрестителя.

Варто відмітити, що обидва Олександра були одягнені доволі просто — у футболки. Син артиста на усіх фотографіях, які були зроблені під час подорожі Грузією виглядає дуже щасливим. Також неможливо не відмітити той факт, що у колишньої зіркової пари (Олександра Пономарьова і Вікторії Мартинюк) підростає справжній красень.

Син Олександра Пономарьова.

Нагадуємо, що не так давно Олександр Пономарьов дав скандальне інтерв’ю, у якому розповів, що причиною розлучення з Оленою Мозговою стала її зрада. Відома продюсерка не стала терпіти і публічно попросила колишнього чоловіка забути про неї і більше ніколи не згадувати у розмові з журналістами. Мовляв, в нього було багато жінок й окрім неї, і точно є про кого розповідати.

Зараз жінка проходить медичні обстеження — вона підозрює, що страждає від неймовірного болю через грижу. Втім, треба дочекатися діагнозу.

Схожі статті

23-річна дружина Остапчука натякнула йому на значну різницю у віці: “Вова, припини себе поводити як дід”

Романтичні стосунки зі значно молодшою дівчиною для чоловіків часто закінчуються розчаруванням. Відомий шоумен Володимир Остапчук також зміг перевірити, як впливає на пару різниця у віці.

Сніданки, які не куштував би Володимир Ярославський: Ірина Пруднікова чесно про участь в “МастерШеф-13”

Учасниця "МастерШеф-13" Ірина Пруднікова розвіяла популярний стереотип про кулінарні шоу. Телекамери часто не передають реальність, яка відбувається на знімальному майданчику, а тим паче поза ним.