|
06.09.2021 20:05

Донька Олександра Еллерта показала свою маму та перше кохання шоумена: статна брюнетка, на Мішину не схожа

Пару Олександра Еллерта та Ксенії Мішиної вважали ледь не зразковою. Проте, стосунки не склалися. Для гумориста цей шлюб міг стати третім.

Від перших стосунків у нього залишилася донька Еля. Якщо з дитиною прихильників артист познайомив, то про екс-дружину змовчав. Втім, правду завжди важко приховати. Тож знайомтеся: колишня обраниця шоумена та мати його дитини. Показала свою рідну неньку дівчинка на сторінці в інстаграмі.

“Нещодавно, у нас була невеликий сімейний захід, де довелося позувати на камеру.
Мені це сподобалося, хоча я не любителька фоткатись, але для матусі я зроблю все!”, – написала дівчинка.

Підписники наступниці Еллерта із захопленням поставилися до цієї світлини. У коментарях – самі лише компліменти. Користувачі мережі відзначили, що жінка дуже молодо виглядає. Також високо оцінили красу мами Елі.

Чому в Олександра Еллерта не склався жоден зі шлюбів?

Зі своєю першою обраницею, яка і є мамою дівчинки, чоловік познайомився під час навчання ще за років життя у Донецьку. Рішення одружитися прийшло раптово. Молодята побачити гармонійну дату 07.07.07 та вирішили укласти шлюб. Батьки були у ошелешені, але не сперечалися.

Через 2 роки – розлучення. Чоловік не зійшовся характером з обраницею. Згодом було і друге весілля. Обраницю Олесю навіть возив до Сінгапуру. Проте, згодом пара зрозуміла, що товаришувати у них виходить краще, аніж бути парою. Тож ні розкішне весілля, ні подорож не утримали відносини.