Рубрики: Шоу-бізнес
09.09.2021 16:23

Стало відомо, скільки заробляє Катерина Кухар: прима балерина легко переплюнула затребуваного Влада Яму

Катерина Кухар з'явилася у новому танцювальному сезоні і поділилася розмірами своїх доходів.
Поділитися

Катерина Кухар — прима балерина українського театру. Разом з коханим чоловіком та партнером Стояновим вона складає сильний тандем, яким захоплюються далеко за межами України. Нещодавно танцюристка дала відверте інтерв’ю, у якому розкрила розмір своїх гонорарів, зарплатні та інші особисті речі.

Райдер та захоплення

Катерина Кухар

Катерина заявила, що якби не стала балериною, вона б пішла у флористи. Може, саме тому у трьох перших пунктах її райдера значаться квіти, аромасвічки та цукерки. Та хтозна, можливо все ще попереду, адже у свої 39 років Кухар могла б уже піти на пенсію (пенсійний вік балерини починається з 35-37 років) і зайнятися іншим улюбленим ділом.

Також Кухар вперше зізналася, що найменша її вага становила 41 кілограм. Меншої ваги вона ніколи не допускала.

Гонорари

Катерина Кухар

Знаменитість зізналася, що  найвищий її гонорар за виступ – 10 тисяч доларів. Робота ж театрі не приносить таких доходів. Зарплатня прими балерини в  Опері складає 15 тисяч гривень. Якщо скласти усі ці цифри разом, то виходять непогані суми. Емігрувати зірка не планує, адже обожнює Україну та український менталітет. Хоча за кордоном їй платили-б набагато більше.

Нагадуємо, що не так давно Катерина Кухар дала ексклюзивне інтерв’ю, у якому розповіла, що втратила свою першу дитину при пологах. Ця подія сильно вплинула на зірку, яка півроку знаходилася у глибокій депресії через втрату. Ця подія негативно вплинула і на її стосунки з батьком дитини. Пара розійшлася і Катерина згодом знайшла іншу людину, з якою змогла побудувати щасливу родину.