Стало відомо, скільки заробляє Катерина Кухар: прима балерина легко переплюнула затребуваного Влада Яму

Катерина Кухар з'явилася у новому танцювальному сезоні і поділилася розмірами своїх доходів.

Катерина Кухар — прима балерина українського театру. Разом з коханим чоловіком та партнером Стояновим вона складає сильний тандем, яким захоплюються далеко за межами України. Нещодавно танцюристка дала відверте інтерв’ю, у якому розкрила розмір своїх гонорарів, зарплатні та інші особисті речі.

Райдер та захоплення

Катерина Кухар
Катерина Кухар

Катерина заявила, що якби не стала балериною, вона б пішла у флористи. Може, саме тому у трьох перших пунктах її райдера значаться квіти, аромасвічки та цукерки. Та хтозна, можливо все ще попереду, адже у свої 39 років Кухар могла б уже піти на пенсію (пенсійний вік балерини починається з 35-37 років) і зайнятися іншим улюбленим ділом.

Також Кухар вперше зізналася, що найменша її вага становила 41 кілограм. Меншої ваги вона ніколи не допускала.

Гонорари

Катерина Кухар
Катерина Кухар

Знаменитість зізналася, що  найвищий її гонорар за виступ – 10 тисяч доларів. Робота ж театрі не приносить таких доходів. Зарплатня прими балерини в  Опері складає 15 тисяч гривень. Якщо скласти усі ці цифри разом, то виходять непогані суми. Емігрувати зірка не планує, адже обожнює Україну та український менталітет. Хоча за кордоном їй платили-б набагато більше.

Нагадуємо, що не так давно Катерина Кухар дала ексклюзивне інтерв’ю, у якому розповіла, що втратила свою першу дитину при пологах. Ця подія сильно вплинула на зірку, яка півроку знаходилася у глибокій депресії через втрату. Ця подія негативно вплинула і на її стосунки з батьком дитини. Пара розійшлася і Катерина згодом знайшла іншу людину, з якою змогла побудувати щасливу родину.

Схожі статті

Дружина Анатолія Анатоліча показала, в якому котеджі вони живуть: все по-багатому

Дружина Анатолія Анатоліча любить спостерігати за тим, що у них відбувається в дворі. Відома топпіарниця показала своє подвір'я та своїх заможних сусідів.

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.