|
07.10.2021 12:33

Алла Пугачова порадила бабусям купувати авторський парфюм Христини Орбакайте за 500 доларів (Відео)

Алла Пугачова. Ця артистка завжди у тренді. Вона не зважає на свої літа та йде у ногу з часом. Артистка однією з перших створила собі акаунт в Інстаграмі. Втім, попри популярність та шалену активність, у неї неможливо помітити рекламні публікації чи безкінечні конкурси з сумнівними правилами.

Алла Пугачова

Та, схоже, свої принцими Примадонна вирішила порушити в угоду доньки Христини. Річ у тім, що Орбакайте випустила новий парфюм. Щоб розбурхати публіку, стартувала рекламна кампанія.

У відео Алла Борисівна розповідає, як вразила її дончина робота і як не перестає дивувати її рідна людина. Далі співачка показує акуратну шкатулку з духами, розповідає, як її дитина ретельно працювала над продуктом. А ще знаменитість зазначила, що парфюм стане доречним подарунком для дівчат, хлопців та навіть бабусь і дідусів.

Старання Пугачової не могли не відмітити хейтери у коментарях:

  • Я думаю що такий подарунок тільки пенсіонерів може порадувати
  • Це круто, але походу варто як крило літака
  • Напевно дорого коштує, не для простих людей
  • Коробочка коштує дорожче духів, мабуть
  • Жах

Скільки коштують нові духи Христини Орбакайте?

Як передає преса, то за аромат доведеться відвалити кругленьку суму 33 600 тисяч російських рублів. У переводі на гривні – це понад 12 тисяч, а у доларах 464. Скільки планує виручити з продажів донька Примадонни – тримається у великому секреті.

Радимо також дізнатися, як живуть Ліза та Гаррі Галкіни та як піклується про них Алла Пугачова: