“Своє волосся вилізло”: Алла Пугачова ошелешила фанатів чесним кадром без перуки та накладки

Алла Пугачова розміняла 8-й десяток. Подивіться, чи може Примадонна дозволити собі карколомні укладки, як у молодості чи ні.

Алла Борисівна славилася не тільки своїм голосом, а й нестандартною зовнішністю. У радянські часи помітно виділялася мідноволоса співачка з пишною шевелюрою та діастемою у посмішці. Чому це було нестандартно? У роки становлення Примадонни, як співачки, популярністю користувалися Клавдія Шульженко, Едіта П’єха, Людмила Гурченко – ці артистки мали схожі риси в образі та навіть подібний репертуар.

Алла Пугачова увірвалася на естраду СРСР з піснями, до яких партія ставилася з обережністю: зірка мала сміливість використовувати вірші “опальних” та заборонених поетів, а ще відійти від музикального монументалізму.

Аллу Пугачову знов не впізнати
Алла Пугачова

Крім цього зірка обирала для виступів нестандартні наряди. Коли її колеги по сцені виходили у довгих сукнях ця артистка експериментувала з кольорами та формами костюмів, а ще не боялася відкривати ноги.

Пугачова і зараз тримає марку. Вона бореться зі стереотипами стосовно її віку та може дозволити собі ходити у шортах, мініспідницях, молодіжних аксесуарах. Проте, не всі готові оцінити достойно сміливість знаменитості. Часто легенду критикують у мережі. Нещодавно Примадонна показала світлину з сімейного уїк-енду, яка також зібрала негативні коментарі.

Звісно, спершу прихильники здивувалися, що ж це за новий хлопчина біля Алли, але все одно не змогли втриматися від оцінювання зовнішності зірки:

  • Ну рожа бабка стара!!!
  • У Алли Борисівни перука чи накладка якось негарно лягла, своє волосся вилізло.
Підписники коментують фото Пугачової
Підписники коментують фото Пугачової

Знаменита співачка давно вже не зважає на таких “диванних критиків”. Дружина Максима Галкіна має чітку позицію щодо свого віку: вона вважає, що зі старістю нічого не може вдіяти і тому сприймає себе такою, як є.

Схожі статті