|
02.01.2022 18:49

48-річний Олег Винник був помічений з немовлям у дитячому візку: повелитель вовчиць — досвідчений батько

Відомо, що популярний український співак Олег Винник більше 15 років тому став батьком хлопчика на ім’я Юліан. Принаймні так пліткують в мережі та розповідають колишні односельчани співака. Артист раніше заперечував, що в нього є діти, але зараз зберігає мовчання.

Зважаючи на той факт, що у співака давно народився син, його фанати навіть не мріють про те, що він наважиться на це знов, але нещодавно у мережі з’явилися нові кадри, які можуть дещо змінити думку аудиторії.

Олег Винник був помічений з немовлям у дитячій колясці

Так, на фанатському акаунті Олега Винника в соціальній мережі Instagram були оприлюднені дві фотографії, на яких Олег Винник постав, гуляючи з немовлям у колясці, а також з коляскою та двома невідомими жінками. Ким доводиться Виннику маленька дитина достовірно невідомо.

Цілком імовірно, що це дуже крихітна фанатка, може родичка, а може і дійсно його дитина. Так чи інакше, зірка навряд коментуватиме ці світлини.

Варто відмітити, що дружиною музиканта вважається бек-вокалістка Таїсія Сватко, яка працює з ним на сцені 10 років, а раніше жила зі співаком у Німеччині. Відомо, що у Берліні в артиста є студія звукозапису, квартира і навіть син.

Олег Винник був помічений на прогулянці з немовлям

Юліан начебто проживає за кордоном. Журналістам навіть вдалося дістати ексклюзивні кадри з відпочинку батька та сина, та на жаль, обличчя розгледіти дуже важко.

Варто відмітити, що співаку дуже сподобалося проводити час з немовлям. Адже це читається на його обличчі.