|
29.01.2022 09:52

48-річний Олег Винник і його таємна дружина Таюне взяли за руки маленьку дівчинку і вразили фанатів: “Це донечка”

Популярному українському артисту Олегу Виннику роками вдається приховувати своє особисте життя від преси та фанатів. І хоча знаменитість зробив усе можливе, щоб захистити свою сім’ю від публічності, назовні все ж таки вийшла правда про його шлюб з бек-вокалісткою Таюне.

Олег Винник та його таємна дружина Таюне взяли за руки маленьку дівчинку і вразили фанатів

Односельчани співака розповіли пресі, як вони гуляли весілля і коли поїхали до Німеччини.

Також відомо, що у пари є спільний син Юліан, який на даний момент знаходиться за кордоном. Цілком імовірно, що він проживає у квартирі в Берліні, наявність якої Винник підтвердив.

Олег Винник та його таємна дружина Таюне взяли за руки маленьку дівчинку і вразили фанатів

Однак, користувачі не виключають, що насправді у пари може бути більше дітей. Найбграндіозніша їхня мрія — це спільна донечка артистів. А нещодавно Олег Винник вийшов на сцену разом зі своєю бек-вокалісткою Таюне та маленькою принцесою.

Зірки взяли її за руки і таким складом почали співати. Дівчинка була одягнена дуже святково: у пишну сукню, туфлі та з розкішною зачіскою. Відповідні кадри з’явилися на фан-акаунті, присвяченому творчості співака. У коментарях зірок одразу засипали компліментами, а деякі почали цікавитися, чи може бути дитина їхньою донькою.

Олег Винник та його таємна дружина Таюне взяли за руки маленьку дівчинку і вразили фанатів. Скріншот коментарів під публікацією

Втім, вірогідність, що це донечка фанатки набагато вища і скоріше за все відповідає істині.