Рубрики: Шоу-бізнес
16.03.2022 22:30

Російський патріот Газманов підтримував війну в Україні, а тепер змушений ночувати на вокзалі: все пішло шкереберть

Син відомого російського виконавця Олега Газманов Радіон повідомив, що змушений ночувати на вокзалі. Що сталося з сім'єю російського патріота?
Поділитися

Напередодні ввечері син Олега Газманова, який на прикладі батька підтримав агресію РФ проти України, Родіон Газманов оголосив фанатам, що нарешті готовий представити їхній увазі свій черговий новий трек — композицію під назвою “Відчуваю життя як Beat”, виконану в дуеті з Аллою Рід, яка з’явилася в мережі. Очевидно, цю подію співак вирішив гучно відзначити з друзями вдома.

Російський патріот Газманов підтримував війну в Україні, а тепер змушений ночувати на вокзалі

Російський патріот Газманов підтримував війну в Україні, а тепер змушений ночувати на вокзалі

На ранок Родіон вийшов у сторіз у своєму мікроблозі в Інстаграм (обійшовши блокування Роскомнадзором), показав своє набрякле, втомлене обличчя і оголосив, що зовсім не виспався, оскільки вчора вдома у нього зібралося вісім товаришів, які вітали його з релізом.

Незважаючи на короткий сон, уже зранку Родіон вирушив у далеку дорогу — йому доведеться провести в поїзді більше доби, щоб дістатися Севастополя, де він виступить на черговому концерті.

“Загалом зараз я їду на вокзал спати. Найближчими 29 годинами я матиму можливість спати, дивитися фільми і майже нічого не робити по роботі”, — написав артист.

Родіон Газманов користується набагато меншою популярністю, ніж його батько. Але він все одно пішов стопами знаменитого співака і тепер теж випускає музичні композиції. Газманов додав, що у поїзді, крім іншого, має намір займатися зарядкою, а також писати вірші та готуватися до концерту.

Вочевидь, після удару, який нанесла Європа у Росії, фанатська база Родіона Газманова поповниться, адже альтернатив не так багато, а з концертами навряд хтось з всесвітньо відомих зірок завітає.