Рубрики: Шоу-бізнес
15.05.2022 20:57

Як виглядає єдиний зять Камалії та Мохаммада Захура? Старша донька мільярдера вже знайшла своє кохання

Знаменита українська виконавиця Камалія разом з чоловіком Мохаммадом Захур вже багато років приховує його старшу доньку та її сім'ю. Як вони виглядають?
Поділитися

Через декілька років після весілля Камалії та металургійного короля Мохаммада Захура стало відомо, що у багатія була інша родина. Зустріч зі співачкою припала на той період, як бізнесмен розлучився і вже підшукував собі іншу супутницю життя.

Виявляється, перший шлюб чоловіка був укладений на через кохання, а через традиції. Так, бізнесмен зізнався, що пішов на поводу у своїх батьків, які підшукали для нього партію і скорився їхній волі. У цьому шлюбі в нього народилося двоє дітей: старша донька Таня та син Арман.

Як виглядає єдиний зять Камалії та Мохаммада Захура

Як виглядає єдиний зять Камалії та Мохаммада Захура

На даний момент спадкоємиця мільярдера проживає у Великобританії і тримає елітний салон краси. Дівчина ніколи не могла знайти спільну мову зі своєю мачухою, і це дуже просто пояснюється: у дівчат різниця у віці всього лише 6 років. Занадто мало, щоб мачуха та падчерка могли знайти гармонію та компроміс у стосунках. На даний момент Таня – успішна бізнесвумен, адже закінчила школу бізнесу у Москві.

Як виглядає єдиний зять Камалії та Мохаммада Захура

Також вона, судячи з усього заміжня. У профілі жінки можна знайти фотографії з чоловіком, з яким вона міцно обіймається. За законами Ісламу жінка не може вийти заміж за представника іншої віри, а це означає, що вона імовірніше за все, дружина мусульманина.

На даний момент Таня продовжує непублічний образ життя, а у профілі співачки ніколи навіть не з’являлася. Чи бачиться сім’я у повному складі артистка та її чоловік ніколи не обговорювали з пресою.