|
21.06.2022 23:34

Як виглядає 18-річний син Олега Винника і Таюне та на кого він схожий: неймовірного красеня ховають батьки

Не секрет, що Таюне вже давно вважають дружиною Головного вовка країни. Не один десяток матеріалів присвячено розгадкам таємниці стосунків співаків. Знаходилися підтвердження того, що музиканти познайомилися ще за студентських часів.

У 2005 році Олег вже розповідав німецьким медіа про те, що у нього є обраниця, яка подарувала йому сина. Тоді, на початку творчого шляху, він дуже мріяв про те, що кохана приїде до нього у Німеччину, де він працював на заробітках.

Олег Винник і Таюне

Та з ростом популярності, Головний вовк країни став себе поводити більш інтровертно. Чоловік не бажав говорити про родину. Навіть ходили чутки, з його односельчанами була проведена робота: просили не розголошувати подробиць стосунків музиканта ні за які кошти.

Втім, у 2020 році у мережу потрапили світлини молодого хлопця, якого звати Юліан Винник…

Що відомо про Юліана Винника?

Фотографії юнака потрапили у публічний простір завдяки його спортивним досягненням. Юліан – професійний плавець і виступає на змаганнях у Німеччині. Виявляється, що у 2016-му році він представляв берлінський клуб.

Щоправда, розгледіти, як же він виглядає насправді, адже єдині світлини потенційного сина Винника – це у басейні. Обличчя прикрив Юліан маскою, а на голову надів гумову шапочку.

Як виглядає 18-річний син Олега Винника і Таюне та на кого він схожий

Цікаво, що Таюне, яка може бути його мамою, ніколи не розповідала в інтерв’ю чи має сина або дочку.

Якщо вам хочеться дізнатися про життя Олега Винника та його бек-вокалістки – увімкніть відео нижче.