Рубрики: Шоу-бізнес
08.07.2022 06:00

Невістка Оксани Марченко засвітила підозріло круглий живіт: коли дружина Медведчука стане бабусею? (ФОТО)

Оксана Марченко нині стала однією з одіозних персон в Україні, проте прихильники все одно цікавляться особистим життям та родиною колишньої улюблениці мільйонів.
Поділитися

Оксана Марченко. Героїня цього матеріалу пройшла шлях від кумира українців до жінки, яка стала героїнею мемів та фото-жаб у мережі. Колишня ведуча “Україна має талант” та “Х-фактор” показала справжнє обличчя після 24-го лютого.

Невістка Оксани Марченко засвітила підозріло круглий живіт

Втім, якщо сама колишня зірка телеканалу СТБ нині не виходить на зв’язок з прихильниками, її невістка активно ділиться світлинами та відео в Інстаграмі. Катерина, так звати молоду дружину сина знаменитості, навіть і не намагається обмежувати свій звичний контент. Вона, як у старі часи, хизується відпочинком, розповідає про себе, а нещодавно показала, як у пишній сукні грає на роялі. В око впадає те, що жінка прикриває живіт пишною сукнею. Так зазвичай роблять майбутні матусі.

Невістка Оксани Марченко засвітила підозріло круглий живіт

До речі, один онук в Оксани вже є. Він народився у шлюбі її старшого сина Богдана. Хлопчик з’явився на світ у 2021-му році. Марченко, попри те, що зовсім не виглядає, як бабуся, була дуже рада такому статусу. Вона буквально знову поринула у щасливі роки дитинства і безтурботності разом з немовлям.

Невістка Оксани Марченко засвітила підозріло круглий живіт

Малюка назвали на честь дідуся. Цікаво, що старший Віктор не є прямим родичем карапуза. Річ у тім, що у ведучої та політика є лише одна спільна дитина. Донька Даша ще у ранньому дитинстві стала популярною у ЗМІ, адже її хрещеним батьком став сумнозвісний президент рф.

Нагадаємо, що Оксана Марченко ще до початку війни виїхала закордон. Її чоловік, Віктор Медведчук, нині під вартою, а сама екс-ведуча після невдалих звернень до лідерів різних держав зникла з медійного простору.