48-річна бабуся Оксана Марченко показала, як вони з дідусем Віктором Медведчуком няньчаться з онуком

Відома українська телеведуча Оксана Марченко порадувала своїх шанувальників неймовірним відео, на якому вона та її чоловік няньчать свого онука.

Минулого року відома українська телеведуча Оксана Марченко вперше стала бабусею. Її первісток Богдан від першого шлюбу привів на цей світ хлопчика, якого назвали на честь Віктора Медведчука.

Оксана Марченко показала онука
Оксана Марченко показала, як вони з дідусем Медведчуком няньчаться з онуком. Фото з особистого профілю зірки

І хоча малюк не є рідним онуком бізнесмена, здається, він ставиться до нього так, як буде ставитися і до дітей своєї доньки.

Оксана Марченко показала, як вони з дідусем Медведчуком няньчаться з онуком

Крихітний спадкоємець заможного сімейство безумовно оточений любов’ю та ласкою. Бабуся буквально не випускає його з рук, постійно з ним грається та хизується хлопчиком перед фанатами. Маленький Віктор Марченко демонструє серйозний характер та холоднокровність.

А днями зірка показала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, як вона та її чоловік бавляться з малюком. Це вперше знаменитість показує Віктора Медведчука у взаємодії з маленьким Вітею.

Оксана Марченко показала, як вони з дідусем Медведчуком няньчаться з онуком. Кадр з відео

Під час зйомки родина спочатку знаходилася у зоні ігор, а потім перейшла до столу, де разом вечеряла. При цьому маленький Віктор проявляв неабиякий інтерес до дідуся і постійно налагоджував з ним контакт, а Медведчук лише посміхався то коментував дії свого онука.

Не дивлячись на усі проблеми, з якими довелося зіштовхнутися родині минулого року, сім’я продовжує процвітати та дарувати тепло своїм фанатам. Адже немає більшого щастя, ніж поява нового члена родини.

Схожі статті