|
18.09.2022 12:12

“Діва повернулася!”: зрадниця Ані Лорак феєрично повернулася в росію та вразила “закамянілим” обличчям

24 лютого Ані Лорак опинилася серед тих зірок, які побоялися засуджувати російську агресію, але розуміли необхідність висловити свою позицію щодо війни. Кароліна прийняла рішення вчинити, як більшість знаменитостей-путіністів і просто оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram чорний квадрат з лозунгом “Ні війні”.

Зникнення Ані Лорак

Ані Лорак феєрично повернулася в росію

Звісно, даний вчинок викликав шквал хейту у сторону артистки, адже вона має українське коріння і вже одного разу зрадила свою Батьківщину.

Після цього Ані Лорак зникла, а блог в Instagram видалила. Співачка вийшла з інфополя на півроку. Ніхто не знав, де вона знаходиться та чим займається, а до преси доходили лише чутки.

Ані Лорак феєрично повернулася в росію

Нещодавно стало відом, що Лорак заради гастролей в Європі назвала себе “найтитулованішою співачкою України”. Ця подія сколихнула скандал, в результаті якого було прийнято рішення позбавити усіх звань тих українських артистів, які промовчали або відкрито підтримали російську агресію.

Імовірно, саме це каталізувало повернення Ані Лорак до росії, яка з’явилася в Москві ледь не на наступний день після новини. Скандальна російська журналістка Альона Жигалова оприлюднила у своєму мікроблозі відео з ліфту, в якому знаходилася Лорак.

Ані Лорак феєрично повернулася в росію

“Боже, діва, діва повернулася!”, – заявила Альона.

Неозброєним оком можна помітити, що обличчя артистки майже позбавлене міміки, а також зазнало певних змін у пропорціях. Судячи з усього Кароліна вирішила поповнити ряди зірок, які захоплюються уколами краси.

Варто відзначити, що Кароліна вже починає нагадувати Бориса Моїсеєва через характерну носослізну складку.