|
24.09.2022 22:31

Чоловік, який існує тільки на словах: як виглядає обранець Алли Мазур, від якого вона народила єдиного сина

Знаменита українська телеведуча Алла Мазур відноситься до розряду тих зірок, які усіма силами намагаються приховати правду про особисте життя, і в них це виходить. На перший план вона намагається поставити свою професійність, і саме завдяки цьому досягла неймовірних висот у журналістиці.

Як виглядає обранець Алли Мазур

Як виглядає обранець Алли Мазур

Але насправді у Алли Мазур є син-підліток Артем. Звісно, хлопчик з’явився від стосунків з чоловіком, імені якого телеведуча жодного разу не називала. Втім, ряд українських ЗМІ вважає, що насправді журналістка давно знаходиться у шлюбі з Робертом Опалеником — редактором української платформи новин ТСН, а також сірим кардиналом компанії.

Ці чутки з’явилися не просто так, адже колег часто помічали разом не тільки у робочому просторі, але й на світських заходах.

Як виглядає обранець Алли Мазур

Ба більше, Роберт Опаленик якось розповів журналістам про свою дружину і заявив, що вони багато років працюють разом. Тобто саме серед співробітників програми новин ТСН десь є його благовірна. Під образ Алли Мазур підпадають і інші характеристики, якими поділився з журналістами Роберт.

“Дружина і я – пристрасні читачі. У нас різні смаки – тож і бібліотек фактично дві. І в цьому хитрість, бо я читаю і те, до чого б моя рука сама не потягнулася. Естетичний модерн і найекстремальніші літературні експерименти, після позитивного відгуку дружини (до речі, ми все життя працюємо разом) ковтаю з легкістю”

Втім, у тому ж інтерв’ю він заявив, що в нього декілька дітей. Але насправді Роберт міг перебувати у декількох шлюбах, тож у цій версії немає протиріч.