|
06.11.2022 19:02

У мережі визначилися, чий голос солодший: Олега Винника чи Таюне і кого приходять слухати насправді на концерт

Олег Винник і Таїсія Сватко. Герої цього матеріалу давно працюють пліч-о-пліч на сцені. Щоправда, не дуетом. Таюне багато років була бек-вокалісткою артиста та не уявляла навіть, що колись отримає свою аудиторію фанатів.

Та Головний вовк країни мав інші плани. Ховати такий блискучий талант і голос було несправедливо. Саме тому він особисто став до написання пісень.

У мережі визначилися, чий голос солодший: Олега Винника чи Таюне

В інтерв’ю Каті Осадчій співачка зазначила, що ніколи не бажала зіркової слави, а на сольні виступи погодилася, бо її причарували композиції Олега і вона понад усе бажає показати їх красу українцям і світові.

Коли ця пара знаменитостей виступає разом, всі просто шаленіють від енергетики та сили харизми Винника. Після концертів — тільки схвальні коментарі.

У мережі визначилися, чий голос солодший: Олега Винника чи Таюне

Проте, Таюне, як окрема виконавиця приголомшує не менше своїх слухачів. На відміну від Головного вовка країни, у її репертуарі композиції мають чуттєву жіночу енергетику. Вона піднімає теми, які близькі кожній панянці. Зокрема не просто про почуття до чоловіка, а про досвід переживання ревнощів та зради, а ще осмислює, чи потрібно пробачати обранців, які готові гори звернути заради чужих панянок, а не власних жінок.

Для фанатів ця співачка стала справжнім відкриттям, адже ніхто навіть не підозрював, що у неї може бути такий дар, адже з початку своєї великої кар’єри Сватко прикривала тил Олега. Проте, схоже, скоро і сама зможе скласти конкуренцію популярному блондину.

Нагадаємо, що в обох знаменитостей є професійна музична освіта. Винник, як і його фаворитка Таїсія, був студентом Канівського училища культури і мистецтв. Власне, там і мало місце доленосне знайомство двох творчих душ. Подейкують, що рівних у навчанні їм не було.