Рубрики: Шоу-бізнес
24.11.2022 12:42

Головні новини Тіни Кароль за 2022 рік: роман з Дімою Жуком, повернення на “Голос”, програш Саніній та інші

Українська співачка Тіна Кароль живе доволі чскраве життя, в якому часто відбуваються якісь доленосні події, це як поразки, так і виграші у професійній сфері та в особистому житті.
Поділитися

Отже, сьогодні ми поговоримо про найголовніші події у житті Кароль за 2022 рік та перерахуємо все найяскравіше і почнемо з романтичного та цікавого.

Роман з Дімою Жуком

Головні події Тіни за 2022 рік

Тіна вже більше 5-ти років працює разом з Жуком. Річ в тому, що він головний хореограф у її балеті, тому вони є частиною однієї великої команди, яка створює дива на виступах Тіни та в її кліпах. Сама артистка в одному з інтерв’ю розповіла, що вважає себе непластичною та зовсім не вміє танцювати, але ж ми бачимо зовсім іншу картинку, коли Кароль дуже красиво рухається та показує неймовірні рухи танців. І все це завдяки Дімі, який займається зі співачкою хореографією та ставить їй танці. Навіть варто згадати спільний виступ Тіни з Дмитром та Юлією Саніною на “Танцях з зірками”, де вона проявилась як досить пластична жінка.

Та чутки про роман з Жуком взяли свій початок саме з того пристрасного танцю, а посилились вони як тільки Кароль почала допомагати Дімі вибудовувати кар’єру співака. Одразу в народі почали подейкувати, що вона це робить лише через те, що їх пов’язують романтичні стосунки, але Дмитро одразу спростував це і розповів, що він дуже поважає Кароль як людину, друга та директора, щоб псувати з нею стосунки. Тож, між ними лише творчість і дружба та не більше.

Програш подрузі Юлі Саніній

Головні події в житті Тіни за 2022 рік

Цього року відбір суддів на Національний відбір Євробачення відбувався за новими правилами, люди могли самі обрати тих артистів, які будуть судити та обирати талановитих кандидатів на участь у конкурсі. В цей список увійшла й Тіна, а також Юлія Саніна, Тарас Тополя, Джамала та інші відомі співаки. Так, у Дії можна було віддати свій голос за будь-якого артиста, якого люди хочуть бачити у трійці суддів. Кароль активно просила людей голосувати за себе. Та народ вирішив інакше і замість неї обрали близьку подругу артистки Юлю Саніну

Повернення на “Голос країни”

Головні події з життя Тіни за 2022 рік

Минулого сезону співачка та тріумфальний тренер “Голосу”, заявила, що це її останній сезон у кріслі судді та вона його готова віддати іншому талановитому артисту. Та все ж таки її поява в останньому сезоні не змусила себе довго чекати. Співачка повернулась на шоу аби підтримати одну з учасниць та разом з нею заспівала пісню на легендарній сцені, чим самим виразила дівчині підтримку та свою прихильність.