|
25.01.2023 20:16

“Бракує слів”: Ольга Сумська неочікувано зробила комплімент Лесі Нікітюк та назвала її богинею

Сумська не відстає від прогресу та активно веде свою сторінку в соціальній мережі instagram. Крім того, що вона ділиться своїм життя, жінка ще й слідкує за своїми колегами, друзями та родичами. Так, наприклад Ольга може за секунду дізнатися, що з її старшою донькою Тонею, яка живе в іншій країні. Доволі часто Оля викладає сторіси, де ділиться участю у проєктах. А також Сумська досить часто коментує дописи своїх колег.

Так, наприклад нещодавно актриса вирішила зробити комплімент Лесі Нікітюк та назвала її богинею. Річ в тому, що телеведуча виклала фото, де її ноги видно в усій красі. А на секрет, що багатьом подобаються стрункі та довгі ніжки. Тому, Ольга Сумська й прокоментувала допис Лесі.

Коментар Ольги Сумської

До речі не можна сказати, що Леся та Оля товаришують, просто інколи перетиналися на зйомках спільних проєктів, і саме через це почали спілкуватися. Обидві жінки взаємно поважають одна одну та щиро захоплені роботою кожної з них.

Зрозуміло, що між ними не так багато спільного, але це не заважає їм знаходити між собою спільну мову і робити одна одній компліменти. До того ж і Леся й Оля досить балакучі, тому залюбки при зустрічі поговорять одна з одною.

Також до приємних коментарів приєдналися й шанувальники Нікітюк, які зазначили, наскільки красивою є Леся.

  • “Просто немає слів”
  • “Леся, яка ви чарівна, а цей образ вам дуже личить”
  • “Ви така вродила”
  • “Цей наряд робить вас неймовірною”

Тож, прихильники телеведучої повністю поділяють думку Ольги Сумської та додали своїх коментарів, які приємно вразили Лесю.