|
01.05.2024 17:32

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Ще 2 роки тому Руслана Лижичко заговорила на телебаченні про те, що дуже хоче народити дитину, повністю готова до материнства і найближчим часом повідомити щасливу новину. Пліткували, що артистка нібито вже знаходиться в цікавому положенні, але просто не поспішає із зізнанням.

Сама Лижичко тим часом розповіла, що виявляється її чоловік Олександр Ксенофонтов не оцінив її крок і був проти того, аби розповідати про такі плани журналістам. Мабуть тому, що рівно 10 років тому Руслана також говорила що має стати матір’ю найближчим часом, але події в країні завадило їй це зробити.

Руслана Лижичко заінтригувала мережу імовірною вагітністю

Руслана Лижичко заінтригувала мережу імовірною вагітністю

Замість того, щоб обзавестися потомством Руслана повністю зайнялася тим, що відбувалося в Києві. При цьому зірка неодноразово отримувала запитання стосовно імовірного усиновлення. Лижичко говорила, що все ж таки сподівається спочатку народити рідну дитину, і лише після цього розглядає можливість усиновлення.

Чи є імовірність, що зараз вона носить дитину під серцем? Так, нещодавно Руслана оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже відео, на якому показала, як займається громадською діяльністю.

Коли артистка стає у профіль, то помітно, що в неї є животик, і він доволі дивним чином випирає з під пресу, як це часто буває у вагітних спортсменок.

Але умовно шанувальникам доведеться чекати на офіційне повідомлення від артистки, коли вона цього забажає. Досвід з Наталією Могилевською все ж таки підказує, що бажання зірки грає найбільшу роль, адже є імовірність того, що Руслана вдало приховує правду про поповнення в сім’ї, яке могло статися раніше.

Нагадуємо, що колега Руслани засвітилася разом з дочкою випадково посеред міста, і про її материнство стало відомо завдяки звичайному користувачу.