“Знайди мене”: Нікітюк показала своїх одногрупників та себе в студентські роки. Отака от зірка була в юності

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк вирішила показати шанувальникам, як вона виглядала в студентські роки. Для цього зірка дістала навіть свій альбом.

Лесю Іванівну глядачі полюбили ще задовго до того, як вона стала ведучою розважального шоу “Хто зверху?” на Новому каналі. Знаменитість має прекрасне почуття гумору, харизму та зовнішність. Її жарти підкорюють всіх пересічних громадян, і саме завдяки цьому таланту, зірці вдається майстерно відповідати на будь-які питання, зокрема особистого характеру.

Не службовий роман: Нікітюк прокоментувала її флірт в студії Нового каналу
Нікітюк показала своїх одногрупників та себе в студентські роки

Відомо, що дитинство та юність Лесі Нікітюк пройшли у Хмельницькому. Після закінчення школи вона вступила до Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії. З того часу майбутня зірка і почала проявляти себе у КВК та інших заходах.

Нещодавно телеведуча показала підписникам свого Instagram-блогу, як вона виглядала в юності. Спочатку Нікітюк оприлюднила фото зі своєю одногрупницею й відео, де на знімку в телефоні позувала з друзями. А вже наступною прикріпила світлину свого альбому. Можна побачити всіх одногрупників Лесі та її саму. Зірка там щиро посміхалася.

Нікітюк показала своїх одногрупників та себе в студентські роки
Нікітюк показала своїх одногрупників та себе в студентські роки

Після закінчення університету Леся Нікітюк вирішила не йти за фахом, а спробувати свої сили на телебаченні. Першу впізнаваність вона отримала в розважальному шоу “Розсміши коміка” у 2011 році, де взяла участь з подругою Олею. Вже наступного року вони знову повернулися.

Втім, справжню популярність та успіх телеведуча здобула після роботи в шоу “Орел і Решка”. З 2018 року знаменитість почала працювати на Новому каналі, замінивши Катерину Варнаву в “Хто зверху?”. Наразі Леся Іванівна є успішною та реалізованою особистістю, за життям якої спостерігають мільйони підписників в соціальній мережі Instagram.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.