|
03.05.2024 20:03

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Популярна українська акторка Ольга В’ячеславівна Сумська завжди з великою гордістю говорила про своїх дітей. У зірки дві дочки і від різних чоловіків: Антоніна народилася у шлюбі артистки з Євгеном Паперним, а Ганна з’явилася на світ від Віталія Борисюка.

Однак, 10 років тому Тоня вже покинула дім. Красуня мріяла побудувати успішну акторську кар’єру, і хотіла зробити це в Росії, а тому переїхала. Можна сказати, що більшу частину свідомого життя Ганна провела у розлуці зі своєю старшою сестрою.

Ольга Сумська показала свого єдиного зятя

Як виглядає зять Ольги Сумської

Ольга В’ячеславівна натомість в усьому підтримувала свою спадкоємицю, і запевняла, що її бажання переїхати продиктована лише власними амбіціями, і жодного стосунку до політики не має.

Коли стало відомо про заміжжя Антоніни, Ольга приховувала, що дуже вподобала собі зятя. Володимир Яглич дійсно являється кумиром для багатьох, і мрією для великої кількості жінок. Але для того, щоб повністю припинити згадувати одне одного та уникати розмов подібного роду інколи не потрібна сварка або конфлікт, достатньо мати більш масштабні обставини навколо.

Так, Антоніна разом з чоловіком залишилася в російській федерації, і це поставило крапку на її репутації в Україні, а також поставила під питання позицію Ольги, яка спочатку намагалася виправдовувати свою спадкоємицю, але пізніше припинила робити і це.

Звичайно, про свого зятя артистка більше не говорить і ні слова, адже може нарватися на серйозну критику зі сторони публіки. Так само Володимир взагалі не дає жодних інтерв’ю не говорить про свою позицію, і не згадує про сім’ю своєї дружини ні публічно, ні якимось іншим способом.

Хтозна, можливо в сім’ї все ще налагодиться, але зараз Ольга В’ячеславівна зізнається, що мріє побачити своїх онуків не онлайн, і нарешті вгамувати тугу.