|
03.05.2024 21:00

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Коли Ольга Фреймут активно будувала свою кар’єру на Новому каналі вона була матір’ю-одиначкою. Зірка виховувала дівчинку, яка народилася у стосунках з британцем Нілом. Вірніше, з’явилася на світ вже після того, як пара розійшлася. Хоча Фреймут збиралася створити сім’ю, в якийсь момент, зрозуміла, що краще буде позбавитися цієї людини та прибрати її зі свого життя.

Ольга Фреймут показала доньку

Ольга Фреймут показала доньку

Дівчинка була прекрасно знайома з відомими українськими зірками і росла в абсолютно незнайомих для багатьох умовах, коли твоя мама — суперзірка, а її друзі не менш відомі знаменитості. Дійшло навіть до того, що Сергій Притула визнав своє батьківство над Златою, хоча і жартома, аби розважити публіку на прес-конференції.

Але ці часи далеко позаду, у Злати з’явився вітчим Володимир, а сама вона переїхала до Сполучених Штатів Америки, у рамках своїх академічних цілей. Зокрема, зараз вона репетує публіку сміливими образами, стилем життя, а також деякими знімками, які не дають спокою публіці. Наприклад, нещодавно сім’я на рвалася на критику через кадри, які опублікувала дочка Ольги Фреймут на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Дівчина показала, що купила собі нову автівку, і це здалося дуже недоречним для публіки.

 Ольга Фреймут показала доньку

Нагадуємо, що раніше Ольга Фреймут зізнавалася про усвідомлення того, наскільки вони з дочкою різні. Телеведуча неодноразово втрачала взаєморозуміння зі своєю дитиною, і навіть читала у літературу, яка допомогла їй прийняти абсолютно усі риси та модель поведінки у своїй спадкоємиці.

Але екс-ревізорці постійно нагадують про те, що колись вона вчила інших дівчат манерам, а тепер її дочка дуже далека від цього образу, і демонструє рівно протилежні якості.

І хоча зазвичай Ольга ігнорує подібні випади на свою адресу, своїй колезі з телеканалу 1+1 вона відповіла публічно та дала зрозуміти, що надасть в образу свою дитину.