“Ви колись навчитеся радіти?!”: Сергій Притула розповів, від чого втомився та різко відповів хейтерам

Пропри чималу роботу, яку Сергій зараз виконує, завжди знайдуться ті, хто краще розбирається та краще зробить. Чоловіка вже замучили "диванні" експерти.

Відомий український телеведучий, а нині волонтер Сергій Притула після початку повномасштабної війни покинув роботу на телебаченні та присвятив себе допомозі іншим. На його рахунки чи ненайбільші збори на користь ЗСУ, проте й він періодично отримує “на горіхи” від хейтерів. Про це та його ставлення до критики він розповів у інтерв’ю Наталії Мосейчук.

Чоловік зізнався, що найбільше хейту прилітає через купівлю супутника. Й хоча з того часу пройшло майже два роки, користувачі мережі досі не вдоволені покупкою.

“Внутрішні зрадофіли. Які не вміють порадіти за наші успіхи. Показова історія це кейс з супутником. ГУР задоволений, ми задоволені, всі задоволені, але ж є якась група людей, які вважають, що не все чисто. Я пам’ятаю, як Резніков написав великий пост про це, але ні “не авторитет, то він напевно з ним в долі”, ГУр виставляє інформацію, “не це все не те, щось не так”. Та бл*ха, ви колись навчитесь радіти за те, які ви круті. Ми перша в історії нація, яка скинулась баблом та купила своїй військовій розвідці супутник. Ну я, наприклад, українцями дуже пишаюся по цьому кейсу, та і по багатьох інших”, – пояснив Сергій.

Сергій Притула різко відреагував на критику від хейтерів
Сергій Притула різко відреагував на критику від хейтерів

Чоловік закликає українців продовжувати донатити та підтримувати армію. Попереду багато роботи та кожен має допомагати тим, чим може. На думку екстелеведучого, ми маємо дякувати одне одному та триматися купи, так швидше ми прийдемо до перемоги. Адже єдність та сміливість українського народу неперевершена.

“Шукаємо внутрішні резерви, дістаємо з кишені, донатимо”, – закликав чоловік.

Сергій Притула різко відреагував на критику від хейтерів
Сергій Притула різко відреагував на критику від хейтерів

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?