|
15.05.2024 08:59

Камалія повернулася до Захура, і знову одягла обручку: розлучитися не змогла з однієї простої причини

Рік тому у своєму повідомленні Камалія зізналася, що хоча і розлучається з чоловіком, але не має наміру повністю розірвати з ним стосунки. До такого рішення вони з мільярдером нібито прийшли через наявність в них спільних дітей.

Двійнята мають потребу у спілкуванні з обидвома батьками, а також хочуть відчувати тепло сім’ї, і саме тому співачка та бізнесмен вирішили, що будуть продовжувати грати у сім’ю, навіть якщо кохання між ними більше немає.

Камалія показала, як проводить час у компанії колишнього чоловіка Захура

 Камалія показала, як проводить час у компанії колишнього чоловіка Захура

Цікаво, що пара вже незабаром після заяви про розлучення з’явилася на червоній доріжці і поводилася наче закохана. І вже тоді журналісти почали ділитися думками щодо імовірного піару, на який пішла артистка. Нібито, ніякого розлучення не було і не буде, а співачка просто привернула до себе увагу через новину про розставання з чоловіком.

Однак, після поїздки в сім’ї до Іспанії стало зрозуміло, що насправді екс-подружжя не разом. Камалія залишилася жити в Україні, а мільярдер повернувся до Великобританії, де перебуває вже два роки.

Так як співачка розділена зі своїми дітьми, то постійно їздить до Лондону. І нещодавно опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри зі своєї зустрічі з двійнятами.

На відео можна помітити, що усі четверо насолоджується смаколиками в ресторані і проводять разом час. Зокрема, Камалія та Мохаммад почуваються добре і легко у компанії одне одного.

Можливо, незабаром сім’я розповість про те, що вирішила возз’єднатися, принаймні на рахунок цього сильно сподіваються фанати артистки. Адже останні фотографії, на яких вона постала з синцями дуже налякали публіку. А Богдан Беспалов підтвердив, що зробив це зовсім не мільярдер, а новий обранець артистки.