Рубрики: Фото та відео
26.05.2024 21:10

На 11 років молодша, але з віком стає копією сестри: Ауріка Ротару вразила схожістю з Софією Ротару (ФОТО)

Знаменита українська виконавиця Ауріка Ротару, яка є рідною сестрою Софія Михайлівна Ротару, оприлюднила свіжі кадри, на яких виглядає абсолютною копією родички.
Поділитися

Свого часу сестри Ротару прославилися завдяки своїй участі у ансамблі, просуванням якого займався чоловік Софії Михайлівни Анатолій Євдокименко. Ці часи вже далеко позаду. Аурелія Ротару також змогла побудувати успішну музичну кар’єру, вдало вийти заміж, народити дітей і стати кумиром для багатьох.

У своїх інтерв’ю зірка завжди гірко жартує про те, що їм з сестрами дісталася одна доля на трьох. Однаковий заробіток, однакова історія кохання, однаковий статус вдови. Можливо, якби у Зінаїди Ротару не було проблем зі здоров’ям, вона розділила долю своїх сестер.

Ауріка Ротару показала, як зараз виглядає

Так само, як і Софія Михайлівна Аурелія Михайлівна вельми рідко викладає на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram якісь фотографії. І все ж таки нещодавно вона зробила виняток, і опублікували свіжі знімки. Вони були зроблені в храмі, співачка одразу ж пояснила, що молилася за захисників.

Ауріка Ротару показала, як зараз виглядає

Але цікаво, що у кадрі вона стала виглядати абсолютно так само, як Софія Михайлівна. Складається враження, що це та сама людина, або ж близнючка артистки.

Ще 20 років тому в них було багато відмінностей, і відрізнити зіркових сестер було дуже легко, але тепер Аврелія та Софія виглядають настільки схожими, що навряд вдасться з першого погляду зрозуміти, хто є хто.

При цьому, цікаво що Софія Михайлівна завжди вважалася прикладом такої собі вічної молодості. У артистки неодноразово намагалися дізнатися секрети збереження вроди. Однак, її сестра Аврелія ніколи такого потоку питань не отримувала, хоча виглядає так само.

Нагадуємо, що навколо Софії Ротару ходило дуже багато чуток. Зокрема їй ставили в провину її відсутність в інформаційному полі, і не бажання артистки зайвий раз говорити про свою позицію. Хоча неодноразово усі можливі представники співачки говорила про те, що вона підтримує Україну. І ба більше, навіть не виїжджала за кордон.