(Фото) Алла Пугачова оцінила новий наряд Софії Ротару: Примадонни забули про сварку і знову здружилися?

Тривалий час вважалося, що дві народні улюблениці Алла Борисівна і Софія Михайлівна - завзяті суперниці.

Софія Ротару і Алла Пугачова. Ці яскраві співачки вважались найпопулярнішими та найбільш затребуваними за радянських часів. Обидві дуже незалежні та креативні. Алла Борисівна, наприклад, дозволяла включати у свій репертуар пісні на вірші “заборонених” поетів в СРСР цензурою. Софія Михайлівна пішла майже на крамольний крок: замість композицій про славу партії, вона взяла і заспівала “Червону руту”. Автором пісні є Володимир Івасюк, якого цькував уряд.

Тривалий час вважалося, що між українською і російською Примадонами є конфлікт.

Софія Ротару в молодості на початку творчої кар'єри
Софія Ротару в молодості на початку творчої кар’єри

Ходили чутки, що артистки не поділили роль. Підігрівалися плітки тим, що дуже рідко на одній сцені можна було побачити обох зірок. Також не могли їх зібрати і на спільному телепроекті. Та, виявляється, всі ці закиди у бік знаменитостей не мають підґрунтя. І Примадонни це довели.

Нещодавно Софія Михайлівна показала нове фото в Інстаграмі у розкішний чорній вишиванці.

Одною з перших прокоментувала Алла Пугачова. Вона смайликом виразила своє захоплення. Варто зазначити, що співачка нечасто активнічає у мережі.

Алла Борисівна прокоментувала фото

Сумнівів, що коментар залишила дійсно Алла Пугачова — немає. Її профіль, як і належить знаменитості, позначений самим Інстаграмом, як верифікований. Цікаво, що на комплімент від колеги Софія Михайлівна поки що не відповіла. Тож ніяких суперечок за першість немає, але чи дружать знаменитості — невідомо.

Схожі статті