|
28.05.2024 14:56

Христина Горняк не стрималася та показала подарунок від колишнього Остапчука: Полтавській “не кайфово”

Для знаменитих сімей розкішні подарунки — звична справа. Високі доходи дозволяють зіркам надзвичайним чином тішити своїх близьких, і так само ще й зробити з цього додатковий піар та контент. Раніше подарованими автомобілями та діамантами знаменитості хизувалися у великих інтерв’ю, зараз є можливість одразу показати, як сильно їх кохають обранці завдяки мережі.

Колишня дружина Остапчука показала, як її кохав ведучий, який дістався Полтавській

 Колишня дружина Остапчука показала, як її кохав ведучий, який дістався Полтавській

В інформаційному просторі з’явився цілий тренд на зйомки процесу дарування квартир, автомобілей, і навіть звичайних айфонів. Так би мовити, у кого на що грошей вистачило.

Володимир Остапчук та його колишня дружина Христина Горняк свого часу не були виключенням. Ба більше, вони підняли ледь не скандал своїм надзвичайним коханням.

Володимир Остапчук, який тільки-но розлучився з Оленою Войченко і ділив з нею майно, зробив сюрприз новій коханій і подарував їй автомобіль. Все було як на гламурні картинці: машина з салону, на ній величезний червоний бантик, а Володимир з квітами. Усе це було знято на камеру і потім відмонтовано, щоб тішити око підписників.

Цікаво, що зараз Христина та Володимир намагаються поділити спільний маєток, який є основним предметом обговорень між ними. Ба більше, навіть розгорівся черговий скандал. Однак, подаровану машину Христина нещодавно засвітила у своєму новому відео на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

У дописі до публікації Горняк порадила чоловікам залицятися до своїх жінок, дарувати їм квіти та робити подарунки, адже насправді дівчатам їх приймати дуже приємно. Мовляв, не варто знецінювати такі методи показати своє кохання та повагу.

Примітно, що у стосунках з Володимиром Христина постійно публікувала і квіти і інші свої подарунки. Катерина Полтавська у цьому питанні набагато скромніше, і хіба що засвітила Картьє, і так би мовити без претензії на люкс.