Христина Горняк показала мале дитя та здивувала публіку зізнанням – з Остачуком ділять не тільки маєток?

Нотаріус Христина Горняк з ексчоловіком Володимиром Остапчуком досі залишаються обговорюваним колишнім подружжям, адже свої проблеми вирішують не особисто, а в мережі.

У 2022 році ані Христина, ані Володимир ділитися причиною офіційного розриву стосунків не стали, тому поставили на паузу питання з поділом спільного майна, яке муляє жінку до цього часу.

Христина провідний нотаріус країни, тому як досвідчений фахівець знає, що є таким самим власником маєтку на рівні з ексчоловіком. Однак Володимир дозволяє не рахуватися з думкою колишньої й вже привів в будинок нову кохану, 22-річну журналістку Катерину Полтавську.

Хто зайняв місце Остапчука у серці Горняк
Христина Горняк та Володимир Остапчук

Горняк така позиція обурює й ба більше, саркастично запевнила, що будуть жити втрьох, якщо питання з будинком, який Христина будувала з Володимиром не вирішиться.

Христина Горняк показала мале дитя

Нещодавно щаслива жінка повідомила, що на період двох тижнів повернулася до столиці й показала, як проводить час вдома. Публіка запідозрила, що героїня нашого матеріалу прибула в Україну з виясненням незакритої проблеми, з поділом особняка під Києвом, однак юристка за це “ні сном ні духом”.

Наразі нотаріус знаходиться під враженнями від зустрічі з близькими їй людьми й показала маленьке дитя у візочку, яке мило посміхалося на камеру Христині. Жінка у свої 36 років не приховує – не проти стати мамою дівчинки та хлопчика й усіляко демонструє материнські інстинкти.

Христина Горняк показала мале дитя

Проте на світлинах Христина показала свою похресницю Єсенію, якій стала другою мамою навесні цього року. Тому, на досвіді хрещеної тренується до майбутнього батьківства.

“А яка в мене чудова компанія на ці дні. Ми є Єсенією на сонячних ваннах”, – зазначила Горняк.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.