Рубрики: Фото та відео
31.05.2024 15:14

Влад Яма показав, як виглядає його дружина, яку він ледве не втратив через Могилевську: наче з обкладинки

Знаменитий український хореограф Влад Яма показав, як виглядає його дружина Ліліана, яка колись не хотіла терпіти конкуренцію з Наталією Могилевською.
Поділитися

Коли Влад Яма тільки-но розпочинав свою кар’єру, він навмисно не говорив про наявність у нього жінки, яка поселилася в його серці. Це вельми поширена практика, адже популярність часто зумовлюється привабливістю чоловіка для жіночої аудиторії, яка також розраховує неможливо знайомство з зіркою.

Хореограф не тільки замовчував факт наявності в нього коханої, але й підігрувати продюсерам на телебаченні, піарючись за допомогою можливого роману з Наталією Могилевською.

Влад Яма показав, як виглядає його дружина

Влад Яма показав, як виглядає його дружина

Лише через 10 років стало відомо, що хореографу довелося за це серйозно заплатити. Так, він зізнався в одному зі своїх інтерв’ю, що не зміг протистояти зіркові хворобі, яка почалася майже одразу з появою популярності.

Через це Ліліана Кудлай, його майбутня дружина прийняла рішення розійтися, хоча не менш неприємним моментом для неї також була конкуренція з Наталією Могилевською. Попри відсутність реального роману між зірками, дівчина не могла витримати розмов, які точилися навколо її коханого та співачки і сильно приревнувала.

Влад Яма показав, як виглядає його дружина

Розставання пройшло легко для Влада, і дуже важко для його коханої. Але з часом все кардинально змінилося: Кудлай почала жити своїм життям, переїхала закордон, отримала нову роботу і насолоджувалася тим, що в неї є. У той самий час хореограф почав розуміти, що втратив.

Зірка розповів, що навіть на світлофорах згадував про свою колишню і починав з головою пірнати в себе, депресуючи. Врешті-решт, йому таки вдалося повернути жінку свого серця, і з тих пір вони разом завжди.

Наталія Могилевська прекрасно знайома з жінкою, яка стала партнеркою її наставника в реальному житті. І ба більше, їм ще неодноразово доводилося перетинатися. На щастя, між усіма трьома панує дружня та доброзичлива атмосфера.