“Не платив гроші і не планував”: спливли скандальні дані, чому Влад Яма втік за кордон і не повертається

Знаменитий український хореограф Влад Яма наприкінці 2021-го року емігрував до Сполучених Штатів Америки і досі перебуває з родиною за кордоном.

Наприкінці 2021-го Влад Яма забрав своїх дружину Ліліану та сина Леона і переїхав до Сполучених Штатів Америки. Поїздка планувалася як канікули і мала звершитися через пару тижнів, однак спочатку розтягнулася на місяць, а потім після повернення до України продовжилася у вигляді еміграції.

Богдан Беспалов розповів, чому Влад Яма втік за кордон

Тривалий час хореограф приховував своє місцеположення, але згодом довелося все ж таки розкрити правду. Сталося це під час інтерв’ю для Слави Дьоміна. Пізніше журналіст скаржився, що хореограф заблокував його і не виходить на звʼязок. Слава вважає, що це могло статися саме через хейт до артиста у звʼязку з його переїздом.

Влад Яма розповів про своє життя у Сполучених Штатах
Богдан Беспалов розповів, чому Влад Яма втік за кордон

На критику співвітчизників він реагує доволі гостро і наголошує, що вважає себе набагато кориснішим для Батьківщини саме в Сполучених Штатах Америки, де йому вдається збирати кошти та перераховувати їх Україні.

З моменту зникнення Влада з українського інформаційного простору пройшло більше року. І лише нещодавно популярний блогер Богдан Беспалов розкрив скандальну інформацію про хореографа, яка може змінити ставлення глядачів до зірки.

Так, чоловік запевняє, що насправді у танцюриста були борги в Україні, за свій будинок він розплачуватися не поспішав і досі цього не робить, а також на вибір поїхати за кордон вплинули його політичні зв’язки. Мовляв, Влад намагався вступити у проросійську партію.

“У Влада Ями багато боргів. За будинок, за який не виплачує гроші, і не планував”, – почав розповідати Богдан. — “І коли його морозили і відшивали по максимуму, він навіть намагався завести контакти з ОПЗЖ. Владу Ямі було не принципово, яку партію представляти, йому було важливо зайти як депутат за будь-яку ціну, адже його так сильно зачепило, що багато діячів культури зуміли стати депутатами”, – заявив блогер у своєму сюжеті.

Примітно, що хореограф досі ніяк не відреагував на дані звинувачення. На даний момент зірка працює викладачем в хореографічній школі у Флориді і охоче веде благодійні заходи.

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?